Силно се надявам да мога да разчитам на по-широк кръг

...
Силно се надявам да мога да разчитам на по-широк кръг
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Последната опорка е, че съм путинист, от друга страна ме обвиняват, че съм човек на Сорос. Украинското знаме няма да стои на Столичната община

„ Силно се надявам да мога да разгадавам на по-широк кръг от жители, които са припознали моите дела и моите цели ”. Това съобщи в предаването " Здравей, България " на Нова телевизия претендентът за кмет на София Ваня Григорова. По думите ѝ тя е надпартийна кандидатура и са добре пристигнали всички, които желаят да поддържат тезите и вижданията ѝ за развиването на София.

„ В последна сметка софиянци не са крепостни селяни. Независимо за кого са дали своят вот на предходните парламентарни избори, те са тези, които имат свободата да вземат решение кого да поддържат в този момент ”, сподели в предаването Ваня Григорова.

Тя акцентира, че може да ръководи столицата добре, макар малцинството в Столичния общински съвет. „ Това, което се пробват да създадат ПП-ДБ, е да внушат, че няма опция. Алтернатива има и това ще видят и усетят в неделя ”, съобщи Григорова.

По думите ѝ няма диалози с партийни водачи за поддръжка на балотажа. „ Продължавам да приказвам с жителите, имах срещи, в това число през вчерашния ден, с служащи от едно машиностроително дружество, имам срещи по крайните квартали. Аз не преставам да употребявам последните дни от акцията, с цел да се срещам със софиянци ”, сподели Григорова.

Тя разяснява, че при започване на акцията, разликата сред нея и Васил Терзиев е била 20%, по тази причина не се тормози, че може да стопи разликата от първия тур. „ 10% изобщо не са непреодолима разлика, изключително предвид на това, че капацитетът на ПП-ДБ към този момент е привършен.

Григорова сподели още, че все още борбата ѝ е за кметското място в София. „ Няма по какъв начин да съм водач на Българска социалистическа партия, обръщам се към хората, които са настръхнали: няма по какъв начин да съм водач на Българска социалистическа партия, тъй като не съм член ”, съобщи претендентът за кмет. Тя добави, че в никакъв случай не е била срещу участието ни в Шенген, само че е срещу приемането ни в еврозоната в сегашния миг. „ Имам всички стопански причини за това, бях част от Социалния съвет на България, където изложих всички тези причини, показах анализите, които сочат за какво България в актуалната обстановка не е добре да влезе в еврозоната ”, съобщи Григорова.

Според нея това е последната опорка на съперниците ѝ. „ От едната страна изясняват, че съм путинист, въпреки това ме упрекват, че съм човек на Сорос ”, съобщи Гриророва.

" Украинското знаме няма да стои на Столичната община, тъй като на българските институции би трябвало да се вее националното знаме и европейското, тъй като сме част от Европейския съюз ", добави Григорова.

Тя сподели още, че желае София да наподобява на Троян, където всички комунални услуги се извършват от общината, а Донка Михайлова изрично е спечелила следващ мандат.

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР