Силно се надявам да бъде сформиран работещ кабинет в обозрим

...
Силно се надявам да бъде сформиран работещ кабинет в обозрим
Коментари Харесай

Стефан Янев: Първо програма и коалиция, а след това разговори за личности

Силно се надявам да бъде образуван работещ кабинет в обозрим период, защото това е належащо за всички българи. Това съобщи пред публицисти в коридорите на Народното събрание служебният министър председател Стефан Янев.

„ От направените изявления и декларации за присъединяване на партиите в  46-ото Народно заседание бих желал да откроя с известно удовлетворение, че в доста от тях чух цели и визии, съвпадащи със започнатото от служебното държавно управление – по повод както на ограничението на непрозрачното харчене на обществени средства, на целите във значими обществени области като опазване на здравето и обучение, във връзка с подкрепяне на бизнеса, разходване на обществените средства, правосъдна промяна ", разяснява Янев.

Той съобщи, че се надява поръчките, дадени от политическите партии, да бъдат осъществени в разговор и консенсус, тъй че бъдещето държавно управление на България да бъде задоволително добре показано и фокусирано върху същинските проблеми на българските жители.

„ Не мога да разясня персони, належащо е сформирането на държавно управление въз основата на цели и стратегия ", сподели Янев на въпрос дали в новия кабинет ще има министри от служебното държавно управление.

„ Трябва да има стратегия и коалиция с ясни цели за осъществяване, а по-късно към този момент е диалогът за персони ”, добави той.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР