Силно разложени трупове на седем души са били открити в

...
Силно разложени трупове на седем души са били открити в
Коментари Харесай

Седем трупа открити в контейнер с тор, пътуващ с кораб от Сърбия за Парагвай

Силно разложени трупове на седем души са били открити в петък в резервоар с торове, който напуснал Сърбия преди три месеца, оповестиха парагвайските управляващи, представени ог организация Ройтерс.

Контейнерът напуснал Сърбия на 21 юли и дошъл по-рано тази седмица през Аржентина на речно пристанище в покрайнините на парагвайската столица Асунсион, съобщи прокурорът Марчело Салдивар.

Труповете са били открити в петък, когато шефовете на компанията, която докарала продукта, отворили контейнера, добавил прокурорът.

Салдивар споделил, че жертвите евентуално са пътували скрито. Двама от тях имали персонални документи, които сочат, че са мароканци. Намерена е и фактура от сръбска таксиметрова компания, което приказва, че те са влезнали в контейнера в Сърбия.

Ние допускаме, че те са пристигнали там от Мароко и са възнамерявали да пътуват до близка дестинация, само че не са отчели дистанцията и не са претърпели пътуването, сподели той пред Ройтерс.

Провизиите, които са имали - бисквити, бутилирана вода и консерви, били задоволителни за 72 часа.

Всички трупове са разложени. От тях са останали единствено коса и кости, съобщи прокурорът.

Ще бъде тестван пътят на жертвите и телефоните, които са открити до труповете. Парагвайските управляващи ще влязат в контакт с управляващите в Сърбия и в Мароко, с цел да се дефинира самоличността на жертвите, съобщи прокурорът.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР