Силно раздразнение от хейтърите, изразена амбиция за успех и нови

...
Силно раздразнение от хейтърите, изразена амбиция за успех и нови
Коментари Харесай

Мариана Попова и Веселин Плачков втрещиха зрителите с вида си

Силно неспокойствие от злобарите, изразена упоритост за триумф и нови екзотични прически демонстрираха по bTV Мариана Попова и Веселин Плачков. Семейството гостува на Сашо и Деси в " Преди обед " с цел да разгласят, че освен няма да спрат да играят театралното си зрелище, за което получиха остри рецензии, ами ще създадат и ново.

Косите и екстеншъните обаче въпреки всичко си бяха по-интересни и по тази причина първият коментар на Сашо Кадиев беше, че Плачков има прическа като от сериала " Викинги ". Актьорът пък незабавно отвърна, че е носил по този начин косата си още през 90-те, а и по-късно, тъй че не може да става въпрос за подражателство на скандинавските саги.

Мариана Попова не пропусна да изсипе поредна доза ненавист против някогашния министър и евродепутат Антония Първанова, която намерено подлага на критика фамилния театър " Виновни ". " Проблемът не е в тази жена, тя не е необикновен фактор като цяло, за каквото и да е ", разяснява певицата и към този момент актриса. Попова обаче акцентира, че мнението на Първанова е подето от медиите и в последна сметка доста хора са решили, че спектакълът в действителност не коства без да са го гледали. Затова се наложило Попова да я контраатакуват.

Плачков пък се оплака, че посещение на спектакъла им в Съединени американски щати едвам не се провалило, тъй като българската общественост там прочела първо нападките към тях. " Аз като прочетох, то излиза, че сме някакви изчадия адови ", призна артистът. " Има Съвет за електронни медии, в случай че кажем някоя марка в ефир, ще ни глобят. А това, че се смачкват двама души, кой го следи? ", попита звездата от кино лентата на Максим Генчев за Васил Левски.

След тематиката за спектакъла, Радина Червенова пък нападна звездната двойка с въпрос за фамилните връзки. Тя попита дали съгласно Плачков и Попова родителите не трябва да се разделят, даже и да не се понасят, единствено в името на децата. " Не! ", отговори изрично Мариана. Тя описа, че е напуснала първия си мъж, когато детето ѝ е било на 4, тъй като счита, че по този начин е по-добре и за самото него. Веселин поддържа мнението на жена си, като акцентира, че приказва от гледната точка на дете на разведени родители.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР