Силно напрежение разтресе Цар-Симеоновата градина снощи. В екшъна участваха представители

...
Силно напрежение разтресе Цар-Симеоновата градина снощи. В екшъна участваха представители
Коментари Харесай

Полицаи и Локо фенове в луд екшън на Центъра СНИМКИ

Силно напрежение разтресе Цар-Симеоновата градина нощес. В екшъна участваха представители на органите на Министерство на вътрешните работи и футболни ентусиасти, от агитката на Локомотив, съобщи кореспондент на „ Марица”. Зрелището се разигра към 22:00 часа.

До чиновниците на реда била достигнала информация за идни конфликти на Центъра, по тази причина бронирани служители на реда бяха завардили главните горещи точки. През това време ентусиастите са се уговаряли за „ мерене на силите” в Цар-Симеоновата градина. Там се е събрала цялата агитка на Локомотив, които чакали битката. Колегите им от Ботев, обаче, решили да се поспрат на копчетата. И останали там.

Малка част от ентусиастите се сбиха пред Супа бара, само че полицията незабавно се намеси и потуши пристрастеностите.

Останалите черно-бели почитатели, които бяха към 50 индивида, се бяха събрали на езерото с мечката. Те изглеждаха очевидно обезпокоени, най-вероятно видели, че няма ботевисти, а единствено служители на реда.

Служителите на Министерство на вътрешните работи, които към момента бяха на чорба бара, взеха решение да щурмуват. Светкавично, само че тихомълком, агитката стартира да се изнася, а след тях търчаха служителите на реда, които получиха и подкрепления. Сирени раздираха въздуха.

Този церемониал мина през огромната детска площадка и около езерото с пеещите фонтани, където трима чиновници на „ Общинска охрана” безпомощно гледаха екшъна и пушеха цигари.

На улица „ Велико Търново” дойде още един полицейски бус, а групировките се насочиха към ул. „ Иван Вазов”. Там част от почитателите се разпръснаха, а други продължиха към гарата. Пристигна и моторизираното звено „ Сигма” към МРВ.

Със задружни услилия, органите на реда притиснаха ентусиастите. Полицейският бус беше пуснал „ дългите”. Водиха се договаряния, чуха се и провокации: „ Айде, бе! Айде, бе!” /Марица.бг

За благополучие не се стигна до ескалиране на напрежението. Запалянковците се вразумиха и послушаха съвета на полицията – да си вървят у дома. Оказа се, че огромна част от тях са паркирали иманно там, очевидно са се опитвали да стигнат до колите си, преди да ги настигнат униформените.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР