Силният вятър с пориви над 80 км/ч, който духаше у

...
Силният вятър с пориви над 80 км/ч, който духаше у
Коментари Харесай

Деси Банова разкри какво време ни очаква през тази седмица, вятър дъжд и студ ще ни мъчат в...

Силният вятър с пориви над 80 км/ч, който духаше у нас през миналите часове, към този момент отслабва. А след понижаването на температурите и падналите снеговалежи в Софийска област, в Предбалкана и в Лудогорието, от понеделник ни следва усъвършенстване на времето. Това предвижда синоптичката Деси Банова.
Първите дни от новата седмица ще са слънчеви и бързо ще се затопля. Живакът в термометрите ще доближи стойности сред 7 и 12 градуса.

Във вторник и през по-голямата част от деня в сряда ще бъде слънчево. Вятърът ще бъде от юг-югозапад и ще е най-вече слаб. Ще се затопли още и преобладаващите оптимални температури ще са сред 10 и 15 градуса.

В западната част на Дунавската низина и в обособени региони на Горнотракийската равнина ще бъде мъгливо и там дневните температури ще останат малко по-ниски.

По-късно денем в сряда от запад облаците ще се усилят. В четвъртък тук-там - от запад на изток, ще превали слаб дъжд. Тогава за малко и вятърът ще се обърне от запад и температурите едва ще се намалят.



В петък още веднъж ще има слънчеви часове. Южният вятър в Източна България ще се усили и дневните температури ще се покачат. В събота облачността ще се усили и ще превалява слаб дъжд.

Какво ще е времето по дни и часове може да видите в рубриката на БЛИЦ, в която ви осведомяваме в действително време какви са климатичните условия в страната
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР