Силният човек в състава на Балкан (Ботевград) Иван Редовски бе

...
Силният човек в състава на Балкан (Ботевград) Иван Редовски бе
Коментари Харесай

Иван Редовски доволен от Балкан, но не и от съдиите, разкри скандални подробности

Силният човек в състава на Балкан (Ботевград) Иван Редовски бе следващият посетител в предаването “Часът на Трета лига” . Младият експерт разяснява всичко най-интересно към състава. Той се спря и на проблемите със съдийството, като разкри много любопитни неща в миналите мачове на отбора в аматьорския футбол.

“Настроението в Ботевград е обикновено. Няма земетресения, не вършим нещастия от резултатите. Следваме си задачата, желаеме да изпитваме наслаждение от играта, да играем прелестен футбол. Не може в миг, в който стартираме да лъкатушим в класирането, да стават нещастия. Трудно ми е да се оправям с всички отговорности, които имам в клуба, само че всичко върша с цялото си сърце и душа, тъй като преди три години нямаше футболен тим. Всичко беше занулено. Години без мъжки футбол и без ДЮШ. Първо възстановихме мъжкия тим в Ботевград, а по-късно стартира работа с школата на тима”, съобщи Редовски пред Sportal.bg .

“Поставихме си цел да останем в Трета лига. Целта още е да възстановим всички младежки възрасти. Вече имаме към 70 деца в подготвителна група. Стадионът още не е на равнище, само че ние се опитваме да създадем условия. Имаме база за децата. Вече тимовете се преценяват с нас. Успяхме да изкараме Цветелин Цаковски, той вкара 29 гола за нас. Много се веселя за него, момчето към този момент е състезател на ЦСКА 1948”, добави още той.

“Съдийските неточности много се натрупаха. Последната дузпа, която бе свирена за нас, е в предходния шампионат, минаха над 20 кръга. Говорихме с господин Чакъров, а той съобщи, че нашият тим е най-ощетяваният в шампионата. Започнаха грешките още от началото на този сезон. Втори кръг имаше дузпа в последните секунди за Миньор, а по-късно имахме мач против Чавдар (Етрополе) за Купата на България. Там станаха батални подиуми, които бяха прикрити от дежурния пратеник и от съдията. Нашето момче беше закарано в болница, бито в тунела и по този начин. Той беше осъден за три мача за аления си картон. Срещу Германея ни анулираха два гола, не разясня играта ни. Много неточности, натрупването и изнервянето след мача, знаете какво се случва. Нашият тим постоянно е глобен с най-голямата суровост, а при други тимове не е тъкмо така”, съобщи Иван Редовски.

ГАЛЕРИЯ Югозападна Трета лига 15 кръг, събота 11 ноември  Балкан (Ботевград) 2:2краен резулат  Сливнишки герой
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР