Силният човек в Овча Купел - , даде интервю пред

...
Силният човек в Овча Купел - , даде интервю пред
Коментари Харесай

Ще взима ли ЦСКА Светослав Вуцов - отговорът на Венци Стефанов

Силният човек в " Овча Купел " - , даде изявление пред " Тема Спорт ", в което разяснява положителните изяви на Славия в последно време и разгласи какви са задачите пред отбора за сегашния сезон 2021/22:
" От представянето на Славия съм удовлетворен. Можеше и да е по-добре, само че в някои мачове шансът ни обърна тил, само че пък в други ни покри. Имаше дуели, които сами ги загубихме. Би било добре най-после отново да сме с медали, както през 2020-а, само че равнищата е дълга ", съобщи той и добави:
" Продължаваме и на четвъртфиналите за Купата. Дай Боже, да се класираме за евротурнирите, само че единствено да сме живи и здрави. Пък каквото е рекъл Господ, това ще е! ".
Венци Стефанов разяснява и информациите, че ЦСКА е имал подписан контракт с национала Радослав Кирилов, преди да вземат Калоян Кръстев: " Не е имало вид Радослав Кирилов да подпише с ЦСКА преди Калоян Кръстев. Аз не съм разговарял с ЦСКА за Ради ".
На въпрос дали " алените " могат да купят нашумелия в последно време вратар - Светослав Вуцов, босът на Славия отговори по този начин:
" Нямат толкоз пари за Светослав Вуцов. Доста клубове питат за него, само че няма нищо съответно. Има време. Той да върви все по този начин и ще излезе на открито. Георги Петков ще продължи и напролет със Славия ", разкри още той.
* В момента Славия се намира на трето място в Първа лига с актив от 26 точки, само че отборите пред тях (Лудогорец и ЦСКА) имат по два-три мача по-малко от тях! На 26.11. (петък) " белите " одобряват Ботев Пловдив вкъщи си, а началният час на срещата е 14:30!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР