Силните валежи от дъжд в Кувейт станаха причина да се

...
Силните валежи от дъжд в Кувейт станаха причина да се
Коментари Харесай

Поройни валежи станаха причина за затваряне на пътища в Кувейт

Силните превалявания от дъжд в Кувейт станаха причина да се затворят пътища, а сили на армията бяха изпратени да оказват помощ за справяне с изключителни обстановки в разнообразни елементи на страната, оповестява Българска телеграфна агенция.

На места са издигнати загради, които да задържат водата или да я отклоняват от жилищните региони, оповестиха в изказване военните.

Заради дъжда някои пътища са напълно или отчасти затворени. Вътрешното министерство прикани хората да останат по домовете си, в случай че излизането им не е неотложно.

Представител на кувейтската метеорологична работа сподели пред държавната осведомителна организация КУНА, че тази нощ се чакат гръмотевици и пороен дъжд, а неприятното време ще продължи до петък. Заради тази конюнктура през днешния ден държавните институции, учебните заведения и университетите останаха затворени. По същата причина не работят банките и фондовата борса.

Миналата седмица Кувейт беше сполетян от мощни наводнения вследствие на поройни дъждове. Те нанесоха огромни провали и доведоха до оставката на министъра на благоустройството Хусам Абдула ар Руми.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР