Силните хора имат различен вид. Някои от тях са силни

...
Силните хора имат различен вид. Някои от тях са силни
Коментари Харесай

Водещите принципи, според които живеят силните хора

Силните хора имат друг тип. Някои от тях са мощни физически, други - напълно слаби. Всички те имат зад тила си разнообразна история. Живеят в необикновен социокултурен подтекст. Образовани са. Или не толкоз, само че пък са упорити и работят със пристрастеност. Имат обаче и нещо общо. Целеустремени са.

Това разяснява блогърът Марк в marcandangel.com. Той показва, че силата им се основава на 9 основни правилото, които те следват, с цел да живеят свястно и продуктивно. Тези правила са заложени в мисленето им и направляват държанието им. Според него те са следните: 

1 .  Най-големите ограничавания в живота са тези, които самичък си поставяш в мозъка си . Най-големите аргументи за нещастието са лъжливите очаквания, от които не искаш да се откажеш. Способен си на надалеч повече, в сравнение с мислиш през днешния ден, в сравнение с си представяш, правиш и си. Накрая ще станеш това, за което нормално мислиш. Затова почисти мозъка си и разреши на вярата, не на болката, да дефинира бъдещето ти.

2.  Трябва да приемаш света подобен какъвто е, не какъвто ти се желае да бъде . Мисли положително. Животът е прекрасен. Твърде доста хора изпускат да се радват на сребърния орден, тъй като мислят единствено за златен. Позитивното мислене не е да очакваш, че най-хубавото ще се случи, а да приемаш, че каквото и да се случва, е най-хубавото за момента.

3.   Това, което другите вършат, е отвън твоя надзор.  Осъзнай, че не можеш постоянно да разчиташ, че останалите ще почитат възприятията ти, в случай че ти не уважаваш техните. Да си добър човек не ти подсигурява, че останалите също ще бъдат положителни с теб. Имаш надзор единствено над себе си. Върху това по какъв начин избираш да бъдеш персона. Останалите можеш да приемеш, или да си тръгнеш от тях.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР