Силните европейски държави правят свой проект, за да са независими

...
Силните европейски държави правят свой проект, за да са независими
Коментари Харесай

Веселин Марешки: Защо да харчим милиарди да сме зависими?

Силните европейски страни вършат собствен план, с цел да са самостоятелни от Съединени американски щати. Ние обаче, тъй като сме доста богати, ще похарчим милиарди, с цел да угодим на Каракачанов и с цел да ставаме все по-зависими. Това написа водачът на ВОЛЯ и зам.-председател на Народно събрание Веселин Марешки в формалния си профил във Facebook. Коментарът му е във връзка новината, че Германия и Франция създават нов военен аероплан.

"Двойният стандарт отново личи- не купуваме съветска техника, с цел да не подвластен от Русия. Добре, само че за какво да похарчим големи суми, нужни ни в този момент за здраве, обучение, за вътрешна сигурност, с цел да угодим на непознати ползи и да ги налеем в американската стопанска система?! След години, когато Европейски Съюз ще има обща защита, ще би трябвало отново да бръкнем надълбоко в джоба на българина, с цел да купим евентуално от тези самолети. Та да заплащат освен внуците ни, а и техните внуци! Никаква визия, никаква логичност, никаква грижа за народа! Само подмолни ползи “, написа още Марешки в обществената мрежа.

През седмицата стана ясно, че Париж и Берлин дефинират плана като европейски, а задачата е стратегическа самостоятелност от Съединените щати. Той беше скрепен с контракт от министрите на защитата на двете страни.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР