Силни и уверени, смели и уникални. От една страна те

...
Силни и уверени, смели и уникални. От една страна те
Коментари Харесай

Как мъжете с различни зодии показват любовта си

Силни и уверени, смели и неповторими. От една страна те са толкоз сходни, от друга - толкоз разнообразни. Става дума за мъжете, представители на другите зодии от Зодиака.
Разбирането им не всеки път е елементарно, изключително що се отнася до любовта. Съществува обаче, една загадка, която може да каже доста за един мъж. Зодиакалният му знак .
Ако се чудите по какъв начин се демонстрира любовта у мъжете с разнообразни зодии, предлагам ви да узнаете в този момент:
Овен
Плавността е една от главните характерности на представителя на зодия Овен. Ако този парещ и припрян човек се влюби във вас, тогава ще знаете за него първи и незабавно.
Това да изтезава обичания с упования и да избира тактиката на съблазняването несъмнено не е в неговия жанр. Обикновено Овенът споделя непосредствено: " Обичам, желая, склонен! "
Телец
Телецът, за разлика от Овена, няма да бърза. Този скрупулен и здравомислещ приятел, влюби ли се, ще стартира да събира досиета за избраника си. Той прави оценка себе си прекомерно високо, с цел да се занимава с хора не на неговото състояние. И когато най-после пъзелът се подреди, Телец осъзнава, че изборът е верен, незабавно ще стартира да създава проект, с цел да очарова своята пристрастеност. Това е и времето, когато може да очаквате цветя с дарове, ухажване и романтика. Всичко ще е като в най-хубавите сантиментални филми.
Каква обич ви чака, съгласно зодията?
Близнаци
Влюбените представители на зодия Близнаци ще очароват избраника си благодарение на цветни похвали и занимателни истории. Това, което е изненадващо, тези непоправими говорещи съвършено, съумяват да завладеят, даже и най-непревземаемата дама. Но би трябвало да сте нащрек с тях. Може през днешния ден Близнакът да се кълне в любовта си към вас, а на следващия ден ненадейно да замине на дълго мореплаване. Любовта към непостоянството е заниманието на такива мъже.
Рак
За Ракът любовните връзки постоянно са били мощна страна. Така е от доста години. Този мъж, рядко гледа на дамите като на инцидентни сътрудници. Намеренията му постоянно са съществени и е малко евентуално да скрие от обичаната си жена. Очевидно е, че на първите срещи ще се интересува интензивно от проектите на дамата. Той ще пита за бъдещето й отношението към фамилията и децата. И макар, че е малко евентуално незабавно да признае възприятията си, неговата вежливост и страхливост ще кажат всичко за него.
ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР