Силната жена не чака Чаровния принц да я спаси. Нейният

...
Силната жена не чака Чаровния принц да я спаси. Нейният
Коментари Харесай

Мъжете, които се женят за силни жени, са най-щастливи

Силната жена не чака Чаровния принц да я избави. Нейният живот не се върти към това дали е обвързана, или е сама, най-висшата ѝ цел в живота не е да бъде просто с някого и, по подигравка на ориста, това я прави най-хубавия избор за половинка в живота.

Силната жена не чакат сътрудникът ѝ да бъде неин покровител, да се грижи за нея, да ѝ дава пари и да се отнасят с нея като с принцеса. Силната жена може да се грижи и сама за себе си. Тя ще поставя същите старания като теб за връзката ви и няма да чака всичко да стане наготово. Тя ще изкарва личните си пари. Ще прави своята част от домакинските отговорности. Връзката в никакъв случай няма да се крепи единствено на твоите рамене, тъй като тя знае, че грижата би трябвало да е взаимна.

Силната жена е уверена в себе си. Тя се гордее със себе си и с това, което е постигнала. Тя няма да се преструва на друга единствено с цел да те впечатли. Няма да те излъже, че харесва обичания ти филм, само че и няма да те съди за музикалния ти усет.

Ако избереш да споделиш живота си със мощна жена, в никакъв случай няма да се чудиш какво ли е същинското ѝ лице зад маската, която ти показва, тъй като мощната жена държи да бъде себе си. Тя е откровена и откровена, по тази причина не те чакат неприятни изненади. Тя няма да се трансформира от готиното гадже в киселата брачна половинка, която мрънка от заран до вечер, тъй като мощната жена демонстрира същинското си лице още при започване на връзката.

Силната жена не бяга, щом се появи проблем. Ако има вяра, че връзката ви е стойностна, тя ще се бори за нея. Ще се опита да поправи счупеното, вместо да захвърли взаимоотношенията ви на боклука. Силната жена не ще загуби религия в теб, в случай че вижда, че я обичаш и се стараеш за връзката ви.

Мъжете, които се женят за мощни дами, са най-щастливи, тъй като тази женска мощ се придвижва и във връзката. Силната жена е опора, на която постоянно можеш да разчиташ. Независимо през какво преминаваш, мощната жена ще бъде до теб и ще ти помогне да се изправиш на крайници. И освен това, мощната жена ще те стимулира да достигнеш цялостния си капацитет и в никакъв случай да не се отказваш от фантазиите си.

Силната жена ще ревизира до каква степен можеш да стигнеш и ще те насърчи да отидеш и оттатък тази граница. Връзката със мощна жена не е изпълнена с бездействие и досада.

Силната жена постоянно ще се отнася с теб с почитание, само че няма да те обсеби и няма да те трансформира в единственото значимо нещо в живота ѝ. Въпреки това тя ще те обича повече от всичко на света, просто ще знае, че и двамата имате потребност от независимост, а любовта не трябва да слага окови. Силната жена ще бъде с теб, тъй като те обича, а не тъй като се нуждае от някого, с цел да не бъде сама.

Ако се ожениш за мощна жена, ще избереш да имаш мощна връзка.

Инфо: https://dama.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР