Силна подкрепа за българския туризъм и страната оказват две от

...
Силна подкрепа за българския туризъм и страната оказват две от
Коментари Харесай

Силна подкрепа за българския туризъм от световни имена в родния спорт

Силна поддръжка за българския туризъм и страната оказват две от международните имена в родния спорт - Христо Стоичков и Мария Гроздева. Двамата се включват в онлайн туристическата акция " Резервирай в България ".

" Много българи се възхищават на непознатите курорти, само че целият свят се възхищава на България! Нямам самообладание да доведа моите другари да видят морските курорти и красивите планини, тъй като знам, че вкъщи е най-хубаво! ", с тези думи най-известният българин по света Христо Стоичков поддържа националната онлайн акция в поддръжка на българския туризъм. С изявлението си именитата осмица ще сложи началото на самодейността на 8 май, като датата не е определена инцидентно - в навечерието на отпадането на изключителното състояние в страната, българите ще могат да се срещнат с най-новите и атрактивни предложения за почивка у нас посредством новаторско онлайн ревю.

Проявата е под егидата на Министерство на туризма, Български съюз по балнеология и СПА туризъм и Изпълнителната организация за поощряване на дребни и междинни предприятия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР