Силна миризма на газ се появи по обед в петък

...
Силна миризма на газ се появи по обед в петък
Коментари Харесай

Силна миризма на газ стресна столични квартали

Силна миризма на газ се появи по обед в петък в част от северните и западните квартали на София. Граждани свидетелстват за доста мощна миризма и приканват да не се излиза на открито. Миризмата се усеща към " Военна рампа ", " Надежда ", " Толстой ", " Илиянци ", Банишора ", " Овча купел ", " Св. Троица ", " Разсадника ", Женския пазар, " Зона Б 5 ", " Зона Б 18 ", " Красна поляна " и други

От Столичната районна здравна ревизия направиха инспекция, която откри, че няма заплаха за здравето на хората в региона. Няма да се изтеглят нито деца от детските градини, нито служащите от близкия завод за скрап. От Столичната здравна ревизия увериха, че веществото не е токсично, само че миризмата му е мощно неприятна и може да докара до зашеметяване, съобщи бТВ. Междувременно са подадени три сигнала за леко обгазени хора. Изпратени са три екипа на Спешна помощ в региона. Един от обгазените е на 18 години и е прегледан в " Пирогов ".

Началникът на Сектор " Оперативен център " към Столична дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " гл. контрольор Мария Стоянова изясни, че при идването на екипите е открита мощна задушлива миризма, която прилича тази на пропан-бутан.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР