Силна игра в Стани богат“ прави пенсионерът Анастас Иванов. Освен

...
Силна игра в Стани богат“ прави пенсионерът Анастас Иванов. Освен
Коментари Харесай

Бивш електромонтьор почти разплака Мишо Билалов

Силна игра в „ Стани богат “ прави пенсионерът Анастас Иванов. Освен със сериозните си познания в разнообразни сфери, той впечатли още повече всички с друго – идеята, с която взе участие. Бившият машинен електромонтьор е решил, в случай че завоюва над 10 000 лв., да ги подари за онкоболни деца.

„ Преди да се пенсионира, идващият ни участник е работил в разнообразни държавни институции. А през днешния ден се радва на спокоен живот в село Патареница край Пазарджик. Обича да реставрира остарели предмети от дърво и метал, свири на китара и джука хармоника. Той е Анастас Иванов “, показа го водещият Михаил Билалов.

Участникът сподели много сериозна обща просвета като отговори на доста въпроси в разнообразни сфери. Те бяха свързани с риболовство, с космонавта Георги Иванов, с другото име на рибата хек, с лека атлетика, с филм за Чарли Чаплин и други. Разсъжденията му бяха много положителни и от тях ставаше ясно, че е много осведомен с всяка от тематиките.

Анастас заключи като втора сигурна сумата от 3000 лв., макар че към момента беше с три жокера. „ Нека да ги заключим и да създадем една база “, разясни той, защото играе с идея.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР