Силна и значима седмица в посока създаване, структириране и предприемане

...
Силна и значима седмица в посока създаване, структириране и предприемане
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 23 до 29 август

Силна и значима седмица в посока основаване, структириране и предприемане на верните дейности. Посоката им ще бъде избрана от търсенето на сигурност и положителни финансови резултати. В същото време е належащо да се направи вярно разграничение сред илюзиите и действителността. Първите дни от седмицата ще бъдат мощно повлияни от пълнолунието на 22 август. В дните към пълнолуние се ускоряват илюзиите и заблудите, емоционалността е увеличена.

Доверете се на добития с времето опит, анализирайте сходни и претърпени обстановки, не избързвайте с дейностите - това е формулата за триумфа през тази седмица. А тя дава опция за осъществяване на добре премислени проекти и хрумвания.

Слънцето към този момент е в знака Дева, който по натурален метод ни насочва още веднъж да се завърнем към нормалните задания, ред, всекидневие и работа, само че с различен метод, основаващ се на практичния опит добит до в този момент. Девата ни учи на служене, грижа към себе си и другите, помагане, добре проведен и здравословен метод на живот. Това ще бъдат и главните посоки до 23 септември, до момента в който този знак е във притежание.

ОВЕН

Основният фокус през седмицата ще бъде обвързван с работните ви отговорности, кариерно или обществено развиване. Родените в първата декада на знака ще усетят в по-голяма степен нуждата от отговорности, свързани с работни задължения. Ако усещате,че работните ви задължения лишават огромна част от времето или са се нараснали, то заслугата е ваша.  Припомнете си, че преди време това сте си поискали. Работата като цяло заема значимо място в живота ви. Конфликтните обстановки на работното ви място не престават, бъдете толерантни с сътрудниците си и избягвайте пререкания с вашите шефове. С добра организация през тази седмица може да постигнете осъществяване на задачата, която сте си сложили преди време. В региона на финансите избягвайте  рисковете, премислете, преценете, консултирайте се преди да решите. Ако имате нарушени взаимоотношения с вашите сътрудници персонални или настоятелен, то Венера във Везни ще ви помогнете да ги изгладите и хармонизирате. Бъдете настроени към компромисни решения. Не са изключени позитивни изненади от  страна на сътрудниците ви към вас. През тази седмица се пробвайте да постигнете баланс в метода си на живот, намерете  време и за себе си, погрижете се за здравето си като започнете нов хранителен режим или спортна стратегия.

ТЕЛЕЦ

Седмицата ви дава опция да определите ясно своите бъдещи цели и да предприемете ефикасни дейности за тяхното материализиране. Периодът е мощен и ефикасен за тези от вас, които са постигнали стабилност  в избрани посоки. Слънцето в земния знак Дева внася известна естетика в живота ви като по-силно ще я усетят родените при започване на знака. Възниква нужда да се фокусирате повече върху въпроси, които са финансови, свързани с професионалната ви реализация или  кариерно израстване. Ще съумеете в случай че сте инициативни и дейни. Ако сте определили целите си, няма да ви бъде мъчно. Силен интервал да разгърнете креативния си капацитет, да се развихрите в оптималната степен в активност, която ви носи наслаждение, в която можете да покажете себе си в най-хубава светлина. Активна седмица за тези от вас, които имат личен бизнес, за създателите, политиците, спортистите. Тенденцията, която заложите в този момент ще има дълготрайно отражение. В не по-малка степен пред вас стоят задания, които чакат своя финален край. Задействайте се и освободете място за новото, което ще се задейства след 7-ми септември. 

БЛИЗНАЦИ

Ако сте от тези представители на знака, които се усещат комплицирани, изгубили посоката или усещат незадоволство от метода си на живот, то емоционалните  съмнения, желанието ви за смяна се усилва и нетърпението ви се усилват. Добрата вест, е че това, което усещате е краткотрайно. Пълнолунието в първите дни от седмицата ще задейства тревогата и положението на комплицираност, само че в това време ще ви накара да вкарате равновесие сред две значими тематики в живота ви: работни отговорности и фамилни отговорности. Отворете съзнанието си към смяната, допуснете новото въпреки и незнайно да бъде действителност в живота ви. Венера, планетата на любовта, удоволствията и парите е в знака Везни. Тази планетна позиция е естетика с вашият знак. Настройте се към това, което ви носи задоволство и ви кара да бъдете щастливи. Нека то бъде акцент и водещ претекст на този стадий. Това е вашата формула за благополучие през тази седмица.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР