Силна и независима, Мария Бакалова иска да е първата българка

...
Силна и независима, Мария Бакалова иска да е първата българка
Коментари Харесай

Мария Бакалова: Имам нужда майка ми да бъде до мен

 Силна и самостоятелна, Мария Бакалова желае да е първата българка с номинация за " Оскар ". 

Майката на звездата е нейният кумир и по тази причина актрисата държи мама Руми да е до нея в един от най-важните дни в живота й - връчването на статуетките идващия понеделник.

Това разкри самата Бакалова, като съобщи изрично, че прекарването й няма да бъде пълноценно, в случай че до нея не бъде дамата, която й е дала живот.

" Трудно е, тъй като майка ми живее в България, само че работим в посока обезпечаване на виза. Имам потребност майка ми да бъде до мен, тъй като тя е моят кумир. Искам да съм мощна и самостоятелна жена като нея ", безапелационна е Мария Бакалова. 

След като получи късмет за заветната статуетка, актрисата има опцията да докара единствено един посетител на церемонията на премиите " Оскар ". Това се постанова поради международната пандемия от ковид, поради която събитието ще се организира при друг правилник.

Бакалова неведнъж е признавала, че постоянно е била доста близка с родителите си и за нея фамилията е всичко. Един от най-тежките интервали в живота й е бил, когато е трябвало да крие от майка си за ролята на Татур в " Борат 2 ".

" Казах единствено, че е нещо огромно и не би трябвало да се тревожат. Когато видя постера с моята фотография, чак тогава майка ми разбра ", през сълзи си спомня година по-късно Бакалова.

Самата Мария е като подарък от Бога за фамилията. Цели 15 години те чакат да се снабдят с дете.

От Академията оповестиха, че макар желанието им на събитието да участват всички номинирани, поради рестриктивните мерки, наложени от пандемията, ще има и директни включвания от Европа. Церемонията за връчване на премиите " Оскар ", която е след седмица (26.04.), ще бъде проведена с директни включвания от Лондон и Париж.

На 93-ата гала на премиите ще има червен килим, само че наличието на него ще е лимитирано. Номинираните ще влизат в гара " Юниън стейшън " категория по категория, а осъществяванията онлайн в шоуто ще са от спектакъл " Долби " в Холивуд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР