Силна буря предизвика хаос при пътуванията в Обединените арабски емирства,

...
Силна буря предизвика хаос при пътуванията в Обединените арабски емирства,
Коментари Харесай

Дубай се бори с наводненията, тъй като историческа буря причинява хаос

Силна стихия провокира безпорядък при пътуванията в Обединените арабски емирства, принуждавайки анулирането на полети във втория най-натоварен авиационен център в света и оставяйки пасажерите блокирани, защото наводненията прекъснаха пътища и публичен превоз.

Според метеорологичните управляващи ОАЕ са претърпели най-проливните си дъждове за 75 години, за които се водят метеорологични записи. Съобщава се, че един мъж от Емирството е умрял при ненадейно наводняване в Рас ал Хайма. В прилежащ Оман, където рисковите стихии са по-чести, се оповестява за повече от дузина починали.

В Дубай интервенциите на летището, световен туристически център, бяха съществено нарушени, до момента в който транспортните средства бяха потопени неприятно отводнени пътища и тунели, което акцентира уязвимостта на финансовия център на района към рискови климатични условия.

Във вторник наводненията минаха каскадно през моловете, до момента в който в най-жестоките интервали на бурята мебелите бяха хвърлени от балконите, до момента в който небето позе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР