Силите за сигурност заловиха трима украински диверсанти, които се опитаха

...
Силите за сигурност заловиха трима украински диверсанти, които се опитаха
Коментари Харесай

Властите в Запорожие съобщиха за залавянето на трима диверсанти, опитали се да превземат АЕЦ

Силите за сигурност заловиха трима украински диверсанти, които се пробваха да завладяват Запорожката атомна електроцентрала, 12 диверсанти към момента се бият. Това заяви членът на основния съвет на Запорожка област Владимир Рогов. По думите му, украински диверсанти възнамерявали да завладяват Запорожката атомна електроцентрала точно за идването на задачата на МААЕ, съобщава ТАСС.
По-рано съветското министерство на защитата заяви, че две украински диверсионни групи с бройка до 60 души са акостирали на брега на Каховския язовир, на три километра североизточно от Запорожката атомна електроцентрала, с цел да се опитат да я завладяват. След това ръководителят на военно-гражданската администрация на Енергодар Александър Волга посочи, че украинските сили за сигурност са блокирани и интервенцията скоро ще бъде приключена.

Репортер от Ройтерс, който се намира покрай централата в следения от Русия град Енергодар, съобщи за нараснала военна интензивност, в това число придвижване на военни и прелитания на хеликоптери. Той добави, че жилищна постройка е била изумена от обстрел, което е принудило хората да се скрият в мазетата, заяви Българска телеграфна агенция.
Източници: ТАСС, Българска телеграфна агенция
 

 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР