Силите за противовъздушна отбрана са унищожили два украински малоразмерни балона

...
Силите за противовъздушна отбрана са унищожили два украински малоразмерни балона
Коментари Харесай

Украински балони са свалени над Москва и Тулска област

Силите за противовъздушна защита са унищожили два украински малоразмерни балона над Тулска и Московска област към 19:00 ч. московско време, оповестиха от Министерството на защитата.

От министерството акцентират, че средствата за противовъздушна защита са осуетили " опит на киевския режим да извърши терористична офанзива ".

От пресслужбата на летище Калуга оповестиха, че там е въведен проект " Прикритие " заради появяването на безпилотни летателни апарати в небето.

" В резултат на въвеждането на проекта полет от Санкт Петербург се приземи на летище Внуково . Вследствие на това заминаването от интернационалното летище Калуга за Минерални води ще бъде забавено ", обявиха от въздушното пристанище.

През миналата седмица Министерството на защитата няколко пъти заяви за откриването на дребни балони, изстреляни от Украйна, във въздушното пространство. На 16 април подобен обект беше свален над Курска област.

Министерството съобщи, че с негова помощ Киев се пробва да " извърши терористична офанзива ".
 Дрон се вряза в постройка в Белгород
Дрон се вряза в постройка в Белгород

Двама души са потърпевши

Сондата е била свалена от средства за противовъздушна защита. Същия ден в Липецка област бяха открити и обезвредени останките на метеонната сонда. На 20 април губернаторът на Липецка област Игор Артамонов още веднъж оповестява за откритите в района парчета от метеонна сонда.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР