Силите, които искат да има честни избори в България, успяха

...
Силите, които искат да има честни избори в България, успяха
Коментари Харесай

Лорер: Направи се истински погром срещу Изборния кодекс

" Силите, които желаят да има почтени избори в България, съумяха да покажат, че са задоволително здрави, с цел да разсънят и обществеността за това, което в действителност " хартиената коалиция " беше подготвила ", съобщи по Дарик радио депутатът от " Продължаваме промяната " (ПП) Даниел Лорер.

" Оказа се, че с изключение на връщането на алтернатива за хартиени бюлетини, те имат в чувала с изненади още неприятни неща за всички, които се грижат за демокрацията у нас – унищожаване на публичния съвет към ЦИК, увеличение на нужния брой гласове, с цел да има секции в чужбина, т.е. угнетяване на вота ", сподели още Лорер.

" Във въпросната безумна нощ на Правна комисия е имало оферти за национализация на " Майкрософт " – концепция от ГЕРБ страната да е притежател на операционната система на машините, т.е. приказваме към този момент за техническа обремененост. Имаше и опити да не се признава новото броене като база за пресмятане на мандатите. В тази нощ се опита да се направи същински разгром против Изборния кодекс ", счита депутатът от Политическа партия.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР