Силистренската организация на Съюза на демократичните сили (СДС) ще подкрепи

...
Силистренската организация на Съюза на демократичните сили (СДС) ще подкрепи
Коментари Харесай

В Силистренско СДС подкрепя всички кандидати за кметове, издигнати от ПП ГЕРБ

Силистренската организация на Съюза на демократичните сили (СДС) ще поддържа всички претенденти за кметове, издигнати от Политическа партия ГЕРБ в региона. Това сподели на конференция в Националния пресклуб на Българска телеграфна агенция в крайдунавския град лидерът на листата с претенденти за общински съветници на Красимир Димитров.

Той дефинира претендента на ГЕРБ за кмет на Силистра Ивелин Статев като най-добре квалифицираният измежду своите съперници.

Той е човек с чисто минало, не е съкрушен с компромати. Статев има ясна визия за ръководство на общината. Превъзхожда останалите претенденти с цялостната си стратегия. Тя е съвсем в унисон с тази на Съюз на демократичните сили, сподели Димитров, представен от

Според него Съюз на демократичните сили има за цел да се трансформира в мост сред локалната изпълнителна и законодателна власт. Сред целите и задачите на Съюз на демократичните сили са отваряне на приемни за жителите на обитаемоте места в общината, районни срещи с домоуправителите по проблеми в кварталите, подкрепяне на разнообразни цивилен начинания.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР