Силиконовият бюст на тийнейджърската любимка Ивка Бейбе е бил платен

...
Силиконовият бюст на тийнейджърската любимка Ивка Бейбе е бил платен
Коментари Харесай

Константин платил масрафа за силиконовия бюст на Ивка Бейбе

Силиконовият бюст на тийнейджърската фаворитка Ивка Бейбе е бил заплатен от фолк артиста Константин. За това се похвали самата тя във влога на Алпер Чочев неотдавна като предстоящо признанието й породи вълна от мнения.

 

Любопитна детайлност е, че варненката получила скъпия подарък преди да стане толкова известна, колкото е през днешния ден. По това време тя работела като кореспондент в дискотеката на Коцето, която се намира в Студентски град и към момента не била стартирала личното си онлайн предаване.

На процедура това значи, че в първия му епизод, Ивка Бейбе е била с новия бюст, поради което придвижванията й били много лимитирани. Влогърката обясни и повода, заради която не е могла да си заплати сама сметката за напомпания балкон: „ Това са 10 000 лв., а аз тогава изкарвах таван 2 000 лв. на месец “ и не пропусна да означи, че за нея жестът на Коцето значи доста.

 

Това й самопризнание ненапълно изяснява необичайния комплимент, който Коцето й насочи по време на присъединяване преди няколко месеца, а срещата бе запечатана в клип, който може да бъде открит в мрежата. Веднага, щом я вижда в публиката, той я кани на сцената, заявявайки: „ Имаш най-разкошните ц*ци “ и приканва публиката да я приветства. Тя пък на собствен ред отвръща с думите: „ Аплодисменти за най-хубавия началник “.

 

Коцето изиска от Ивка Бейбе да се завърти, зад а види по какъв начин й стои роклята откъм гърба. Фактът, че я пошляпна по задните елементи явно би трябвало да значи, че е одобрил гледката. В края на записа двамата още веднъж си разменят похвали като тя го целува по бузата, а той по главата.

 

Влогърката познава чалга сектора освен около срещите си с реализатори, а и около опита й да стане една от звездите на „ Пайнер “, където се явила на кастинг преди години, само че не била утвърдена. За сметка на това пък Митьо Пищова, който бил в журито, я приветствал пламенно. Неуспехът й бил дълготраен, защото въпреки всичко има ария от 2021 година – „ Непознати “, струваща 3 500 лв., платени от тогавашното й гадже, а тя сама си купува текста.

 

При все, че клипът събрал много онлайн гледания, Ивка се отказала от фантазията си за попфолк кариера заради неналичието на безапелационни гласови заложби и решила да става водеща. Така почнала с къси занимателни и любопитни изявленията със инцидентни минувачи за един подкаст и бързо набрала известност. След края на коронавирус рецесията, тя намерила телефона на Константин и му се обадила с молбата да снима идващия епизод на подкаста в заведението му. Той я свързал с пиарката, която пък от раз я поканила да репортерства в дискотеката му.

 

Влогърката незабавно влезнала в „ Господари на ефира “, само че не с гаф, а с забавно събеседване с попфолк певицата Деси Слава, на която задава въпроса: „ Ако беше от противоположния пол за един ден, какво би направила? “, а певицата й отвръща: „ Ще го начукам на всички, които ме нервират “.

 

Благодарение на Господарите и най-много на спонтанното самопризнание на Деси Слави, клипът на Ивка събира над 500 000 гледания, а тя била изключително обезпокоена по време на изявлението, защото й било първото за дискотеката на Коцето, а и на всичкото от горната страна била сюрпризирана от чувството, че става жертва на месечното неразположение.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР