Силиконовата миска Джулиана Гани преди няколко години е работила като

...
Силиконовата миска Джулиана Гани преди няколко години е работила като
Коментари Харесай

Майката на Джулката потресена! Видяла щерка си да танцува гола на пилон в дискотека като ученичка

Силиконовата миска Джулиана Гани преди няколко години е работила като танцьорка на стълб в пловдивска дискотека. Блондинката с проскубаните екстеншъни се кълчила полугола пред подпийнали мераклии, само че през днешния ден като че ли се пробва да не помни за предишното. " Този интервал остана в историята. Сега се занимавам с състезания за хубост и се фотографирам “, изясни Джулиана пред съквартирантите си. На нея очевидно й е неприятно да приказва за този интервал от живота си. 

Гани почнала с еротичните танци още като тийнейджърка. Тя се качила на пилона едвам 16-годишна, а майка й Екатерина даже не предполагала за нощните й изяви. " Докарвах си положителни пари с това. Никой не ме е учил да танцувам, идва ми от вътрешната страна. После, като сложих силикона, хонорарът ми стана двоен, дори троен. По 400 лв. ми даваха за топлес танц – бях по голи гърди и си танцувах, никак не ме беше позор “, разказвала е Джулиана. 

Гани лъжела майка си, че работи като сервитьорка, до момента в който родителката й не решила да я наблюдава до местоработата й. Останала потресена, когато видяла Джулката на пилона по голи гърди. Бясна, майка й я хванала за косата и я свалила с викове и плесници пред сащисаните мераклии. 

Силиконката се кротнала за малко, само че след това отново траяла с танците, а майка й недоумявала за какво го прави, откакто нямала потребност от пари – татко й оставил солидно завещание - 6 жилището в София, от които прибира наемите и не й се постанова да работи нито един ден, твърди " Хотарена ". Майката на Гани има още 3 деца от разнообразни мъже – двама пратя, от които мис силикон се схваща единствено с единия, и друга щерка, с която цицорестата моделка също не мели брашно.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР