Силен човек в ИТН коментира какво се случва в управляваща

...
Силен човек в ИТН коментира какво се случва в управляваща
Коментари Харесай

Балабанов: Издигаме Каримански заради професионалните му качества

Силен човек в Има Такъв Народ разяснява какво се случва в ръководеща коалиция и по какъв начин се е стигнало до номинацията на Каримански за управител на Българска народна банка.

Подписахме съдружно съглашение и всички желаеме да го изпълняваме. Няма рецесия в обединението и ръководството. Изборът на началник на Българска народна банка не попада в нашето съглашение. Това съобщи Станислав Балабанов в студиото на Нова телевизия.

Той посочи думите на самия Петков, че би трябвало най-способните фрагменти да заемат дадения пост. По тази причина Има Такъв Народ са решили да повдигнат Любомир Каримански за началник на Българска народна банка, написа Novini.bg.

Балабанов отхвърли тезата за сделки с опозицията: “Ние чакаме поддръжка от съдружното болшинство. Какво по-хубаво от това залата да избира гуверньор на Българска народна банка? Да успокои обществеността: няма коалиция сред Има Такъв Народ, ГЕРБ и Движение за права и свободи. Ние залагаме на Каримански поради професионалните му качества ”.

Според него не е проблем, в случай че в обединението има разнообразни отзиви.

Той беше безапелационен, че Има Такъв Народ няма да отдръпват кандидатурата на Каримански.

По тематиката с ареста на Борисов, Арнаудова и Горанов сподели: “Стоим зад Рашков. Прокуратурата е слугинаж на предходното държавно управление. Надявам се скоро да сменим основния прокурор ”.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР