Силен човек в БСП обяви какво е нужно да се

...
Силен човек в БСП обяви какво е нужно да се
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Не трябва да се стига до момента, в който хора ще умират по стълбите на болниците

Силен човек в Българска социалистическа партия разгласи какво е нужно да се направи в столицата в изискванията на пандемията, с цел да не се стигне до непоправими последствия.

Кои са горещите проблеми пред Столичната община? 

" Болниците са в положително финансово положение, само че от позиция на инсталация има какво да се желае. Не би трябвало да се стига досега, в който хора ще умират по стълбите на лечебните заведения. В идния бюджет на общината би трябвало да бъдат заделени нужните финансови средства ", съобщи водачът на БСП-София Калоян Паргов в студиото на  " Денят ON AIR ". 

Според него събираемостта на " Топлофикация София " зависи от опцията на хората да си заплащат сметките. В рамките на Плана за възобновяване би трябвало да бъдат планувани пари за създаване на нови когенерации. 

" 400 млн. евро изцяло дават отговор на потребността от високоефективна когенерация за " Топлофикация София ", което е в унисон със Зеления пакт. Всеки лев за " Топлофикация " е значим, би трябвало да бъдем виновни към това сдружение ", добави Калоян Паргов. 

Трябва ли страната да финансира столичния градски превоз? 

" Това е тематика, която е голям проблем. До огромна степен поради неефективното ръководство на тази система. Реформа не се прави с понижаване на линии, тъй като истината е, че с развиването на метрото се понижи значително ефикасността и смисълът от наземния превоз ", съобщи водачът на БСП-София пред Bulgaria ON AIR. 

По думите му изискването, което слага Българска социалистическа партия, е да се резервира обществено търпима цената на превоза. 

Как наподобява Българска социалистическа партия в четворната коалиция?

" Това е късмет за Българска социалистическа партия, само че ужасът на политиката не е да си в опозицията, а да си в ръководството, изключително когато си в спешна конюнктура, каквато е в този момент ", заключи гостът.  

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР