Силен човек от ГЕРБ обясни защо са избрали Антон Хекимян

...
Силен човек от ГЕРБ обясни защо са избрали Антон Хекимян
Коментари Харесай

Томислав Дончев обясни защо ГЕРБ са избрали Хекимян за кандидат за кмет на София

Силен човек от ГЕРБ изясни за какво са избрали Антон Хекимян за претендент за кмет на София.

Това предложение няма нищо общо с партийния нарцисизъм, тъй като имаме редица фрагменти на партията, наши членове, които заслужаваха израстване, заслужаваха късмет. Но взехме решение предизборната конкуренция в София да избяга от рамките на обичайното политическо опълчване. Това съобщи пред публицисти зам.-председателят на Политическа партия ГЕРБ Томислав Дончев по отношение на решението на партията да издигне кандидатурата на журналиста Антон Хекимян за кмет на София.

По думите му с избора на Хекимян се цели София „ да има допустимо най-гражданския претендент и човек, който 20 години се е занимавал с проблемите на хората “.

Допълни още, че Хекимян нито е бил „ прекомерно общителен “, нито „ прекомерно търпелив “ през годините към ГЕРБ, написа обстоятелства.бг.

Много от сътрудниците считаха, че той е доста сериозен и изострен. Щом можеш да събереш мощ и самочувствие и да излъчиш претендент, който доскоро те е подлагал на критика, значи сме взели най-хубавото решение, отговори Дончев на журналистически въпрос и добави, че всеки може да бъде номиниран за претендент за кмет, без да е належащо да бъде партийна фигура.

„ Готови сме да създадем най-хубавата акция, като ще се опитаме да стигнем до всеки. Ще работим за победа, тъй като и претендентът ни го заслужава, и София го заслужава “, означи зам.-председателят на ГЕРБ.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР