Силен човек от ДПС обясни защо България не върви напред.Няма

...
Силен човек от ДПС обясни защо България не върви напред.Няма
Коментари Харесай

Кючюк: Няма как нация, която е разединена, да върви напред

Силен човек от Движение за права и свободи изясни за какво България не върви напред.

Няма по какъв начин нация, която е разединена, институции, които всеки ден се бият и се опълчват, да върви напред.

Това сподели през днешния ден евродепутатът от Движение за права и свободи Илхан Кючюк, който взе участие във възпоменателния митинг- събор в местността Демир баба теке край Исперих. Той съобщи, че на България е нужно държавно управление, което да изведе страната от тежките рецесии - икономическа и обществена, само че преди този момент от институционалната рецесия. Затова по думите му всички би трябвало да положат старания и е време да си протегнат ръка, заяви Българска телеграфна агенция.

„ Настъпил е моментът, в който България би трябвало да каже дали желаеме да вървим обратно и да се отдалечаваме от всички тези цели или да си помечтаем, че може да вървим напред. За каква еврозона, за какъв Шенген през днешния ден може да приказваме, когато сме в тежка институционална рецесия. Кой ще ни даде доверие в едно такова положение – Хага, Берлин, Виена? Няма да ни дадат доверие, тъй като ние самите не си имаме вяра. Не си имаме вяра, че можем да излъчим сигурност, че можем да бъдем друга страна - подредена страна, страна, която гледа към идващото потомство “, означи евродепутатът. Той добави, че Движение за права и свободи играе огромна роля в този развой и добави, че исторически придвижването постоянно е имало огромна роля.

Заместник-председателят на Движение за права и свободи и депутат от Разградския изборен регион Ахмед Ахмедов оправда отсъствието на ръководителя на партията Мустафа Карадайъ от тазгодишното събитие с договарянията, които води екипът на партията в София. Ахмедов съобщи на симпатизантите и присъстващите специфичните му поздрави и благодари от негово име за поддръжката, която оказват на Движението за права и свободи през всичките тези 33 години. Той съобщи, че с помощта на тази поддръжка и на тази мощ, от Движение за права и свободи съумяват да вземат решение проблемите на хората. Ахмедов се обърна към присъстващите и най-много към медиите, че през днешния ден са тук, на това място не за отплата и ненавист, а с цел да упоменат майските събития и нещастията, и с цел да жигосат комунистическия режим.

Съборът на Дебир баба теке край Исперих е във връзка майските събития от 1989 година и " възродителния развой ". Сред формалните лица на събитието бяха заместник-председателите на партията, евродепутати и народни представители, регионални и общински водачи на партията, имаше и посетители от прилежаща Турция.

Музикално-танцов театър при започване на събитието показаха артистите от сцена „ Назъм Хикмет “ при Театрално-музикалния център в Разград. В честването участваха и фолклорни групи и сформира от района.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР