Силата на цветовете се простира до потенциалното привличане на отрицателни

...
Силата на цветовете се простира до потенциалното привличане на отрицателни
Коментари Харесай

Цветовете на зодиака за 2024 - Годината на Дървения дракон

Силата на цветовете се простира до евентуалното привличане на негативни сили и нежелани трептения, когато се възприемат неверните цветови нюанси. Това може да докара до възприятие на дискомфорт и изцяло чувство за неустойчивост.
За да се предпазите от неподходящи резултати през 2024 година, коства си да разгледате предложените цветови решения за вашия зодиакален знак и назад.
Овен

Хората от зодия Овен, известни със своята динамична и огнена природа, би трябвало да бъдат деликатни във връзка с черния цвят през 2024 година, защото той може да има неподходящи резултати върху тяхната душeвност. Облеклото в черно облекло може евентуално да докара до нараснала възбуденост и раздразнителност.

За да се поддържа баланс, рационалност и заземена сила, целесъобразно е Овенът да избере успокояващия колорит на сивото през 2024 година Като опция, впръскването на вашия жанр със сребърни акценти може да помогне да се противодейства на неподходящото въздействие на черното, осигурявайки по-плавно и хармонично пътешестване през цялата година.

Телец

Заземени, чувствителни и прагматични, Телците търсят цветове, които им обезпечават лек прилив на сила, без да претрупват сетивата им. През 2024 година е целесъобразно Телците да заобикалят живи и стимулиращи нюанси като аленото, защото може да се окажат прекомерно интензивни за естественото им разположение.

Вместо това, Телците могат да намерят разтуха и естетика в цветове като умерено, лазурно синьо или набор от земни тонове. Нюансите на зелено, кафяво, бежово или каки са изключително удобни за Телците, защото резонират с тяхната практична и земна природа, предлагайки чувство за успокоение и баланс през цялата година.

Близнаци

Близнаците, известни със своята витална и адаптивна природа, постоянно се оказват привлечени от ярки и топли цветове като алено и оранжево. Тези живи нюанси могат от време на време да провокират възприятие на безпокойствие. Затова през 2024 година е целесъобразно Близнаците да демонстрират сдържаност, когато включват тези цветове.

Помислете, дали да приемете успокояващата прегръдка на мрачно синьото през цялата година. Този спокоен колорит е подготвен да обезпечи на Близнаците чувство за успокоение и отбрана измежду оживения свят към тях. В година, която дава обещание обективен дял от безпорядък, намирането на вътрешна естетика става още по-важно за тези под знака на Близнаци.

Рак

Хората от зодия Рак, известни със своите възпитателни и съпричастни качества, постоянно намират разтуха в цветове, които са в сходство с тяхната прочувствена дълбочина. Някои цветове обаче може да нарушат деликатното им прочувствено равновесие през 2024 година За да избегнете евентуални провокации, помислете за отбягване на живи и интензивни цветове, които могат да надделеят над сензитивната ви природа. Вместо това прегърнете успокояващата прелест на хладни и успокояващи нюанси като неясно синьо и меко сиво през цялата година.

В година, изпълнена както с провокации, по този начин и с благоприятни условия, изборът на хармонични цветове се трансформира в значителен аспект за поддържане на благосъстоянието на родените под зодия Рак.

Лъв

Лъвовете, известни със своята царствена и уверена природа, постоянно гравитират към смели и живи цветове, които отразяват техния разгорещен дух. През 2024 година е от значително значение за представителите от зодия Лъв деликатно да обмислят избора си на цвят.

За да предотвратят нежелани провокации, Лъвовете би трябвало да заобикалят потреблението на пастелни нюанси, които могат да размият естествено сияещата им персона. Затова през идната година е целесъобразно Лъвовете да заобикалят цветове като пастелно розово, нежно зелено или неясно синьо, когато декорират домовете си или избират облеклото си.

Дева

Девите са известни със своя претенциозен и удобен темперамент. Въпреки това през 2024 година за тях е извънредно значимо да внимават за цветовете, които избират, защото някои нюанси могат да нарушат вътрешния им баланс.

Избягвайте потреблението на мощни, живи цветове като алено и оранжево, защото тези нюанси могат да провокират нараснала нервност, експанзия и надменност у Девите през цялата година. Изберете успокояващи и земни тонове като меко зелено, топло кафяво и успокояващи, неутрални цветове, които могат да оказват помощ на Девите да запазят естественото си хладнокръвие и възприятие за баланс.

Везни

През 2024 година представителите на зодия Везни би трябвало да бъдат деликатни към избора си на цветове, защото те могат доста да повлияят на цялостното им богатство. Освен това, макар че черното може да не е характерен избор, то може да подчертае финеса и изтънчеността на Везните. Избягвайте зелените и сините нюанси, защото тези цветове могат да провокират потиснатост и скептицизъм във Везните през цялата година. Вместо това изберете нюанси като розово и бяло, които красиво резонират с позитивните качества на Везните.

Скорпион

През 2024 година хората от зодия Скорпион би трябвало да бъдат деликатни, когато става въпрос за цветовете бяло и кремаво. Тези нюанси могат по нехайство да вкарат в живота им възприятие на празнина, равнодушие и стерилно мислене.

Тъмно алено, наситено лилаво, изумрудено зелено и нюанси, напомнящи за нощното обаяние, са цветовите решения, които резонират най-хармонично с този знак. Прегръщайки тези цветове, Скорпионът може да усъвършенства възприятието си за мистичност и да направлява през годината с убеденост и прелест.

Стрелец

Представителите на зодия Стрелец са известни със своята ексцентрична и оптимистична природа. През 2024 година за тях е жизненоважно да създадат премислен избор на цвят, който да подхожда на тяхната жизнерадостна персона. Посрещнете градивната сила на жълтото, цвят, който съвършено показва жаждата за живот, творчество и благополучие на Стрелците. Жълтото резонира хармонично с естествения им оптимизъм и може да усъвършенства общото им богатство през цялата година.

Въпреки че, черното може да не е изцяло неподходящ като избор, за Стрелеца е значимо да демонстрира сдържаност, когато го включва в живота си. Прекомерната приложимост на черно може несъзнателно да понижи тяхната жизнеспособност. Подбирайки премислено цветовете, Стрелците могат да направляват през 2024 година с присъщия си оптимизъм и възторг.

Козирог

Предпочитанията на Козирозите постоянно клонят към елементарни и приглушени цветови комбинации, които отразяват тяхната деловитост. През 2024 година Козирозите могат да процъфтяват, като прегърнат цветове като черно, тъмносиньо, индиго и сиво. Тези нюанси се съчетават безпроблемно със мощната и надеждна природа на Козирога, засилвайки възприятието им за непоклатимост и изисканост.

Въпреки това е целесъобразно да избягвате блестящо алено или жълто в облеклото и декора на дома тази година. Тези живи нюанси могат несъзнателно да поканят качества като сребролюбие, уязвимост, лакомия и ревнивост в живота на Козирозите.

Водолей

За представителите на Водолей 2024 година е година на търсене на нови хрумвания и опит, които ги тласка към електрически нюанси, които подтикват мозъците им и покачват творчеството им. Черното също може да има позитивно въздействие върху Водолеите, заземявайки безграничното им въображение.

Изключително значимо е да заобикалят алените и оранжевите нюанси в облеклото, интериорния дизайн и разнообразни аспекти от живота си през цялата година. Тези цветове могат по нехайство да нарушат естествения си поток, което води до евентуални провокации.

Риби

Хората от зодия Риби, известни със своята прочувствена дълбочина, може да се окажат на внимателно прочувствено странствуване през 2024 година За да се ориентират сполучливо през тази година, целесъобразно е да избират деликатно цветовете си.

Оптимистичните трептения на жълтото са отличен избор, цвят, който има силата да повдигне духа на Рибите и да им вдъхне позитивна настройка. Жълтото може да бъде мощен съдружник при връщането на усмивките и насърчаването на оптимизъм в всекидневието им.

През идната година Рибите би трябвало да бъдат внимателни, когато става дума за зелено. Зеленото може несъзнателно да сътвори прочувствени и експресивни бариери, възпрепятствайки прочувствения им поток. Като вършат деликатен избор на цвят, Рибите могат да обезпечат по-хармонична и прочувствено пълноценна 2024 година

С благопожелание за доста тържественост и благополучие - Бъдете здрави!

Подбрал и изготвил езотеричният и астрологичен анализатор и Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР