Сила, боен дух, неочаквани обрати, бойци готови да нанасят нокаути

...
Сила, боен дух, неочаквани обрати, бойци готови да нанасят нокаути
Коментари Харесай

Плажната арена на SENSHI 22 с грандиозно бойно шоу на 6 юли

Сила, военен дух, непредвидени обрати, бойци подготвени да нанасят нокаути и адреналин до небето - това са единствено част от думите, с които можем да опишем какво съставлява интернационалното бойно шоу SENSHI. Доказало се през годините като същински военен театър и сцена за качествени дуели сред елитни бойци от целия свят, SENSHI в този момент отива още по-далеч.

Почитателите на бойните спортове са късметлии, тъй като на 6 юли ще може да гледат новото 22-о издание на интернационалната галавечер не къде да е, а на плажа в Св. Св. Константин и Елена - под намерено небе.

Бойната карта на новото издание на несъмнено е доста сериозна. Двама от най-титулуваните родни кикбоксьори Атанас Божилов и варненският представител " Mr. Action " Едуард Алексанян ще пазят своите европейски SENSHI трофеи на кръга по кикбокс разпоредбите KWU Full Contact. Отново чакаме доста съществени дуели от тяхна страна, с цел да запазят поясите в своите активи. Едуард Алексанян е подготвен за екшън и сигурно желае да нанесе безапелационна победа, а за какво не и с нокаут над Стюбен. Нямаме самообладание да забележим какво ни е подготвил този път.

Още шест професионални мача KWU Full Contact сред първенци от Испания, Бразилия, Камерун, Германия, Нидерландия, Белгия, Словения, Полша, Гърция, Сърбия и Румъния, както и 5 финала на Световната купа на KWU SENSHI за дилетанти ще се погрижат вечерта на 6 юли да е по-запомняща се и с по-неочаквани обрати от който и да било мач от европейското по футбол.

Освен Божилов и Алексанян, още двама българи ще пазят достойнството на страната ни на кръга на SENSHI. Драгомир Петров ще направи своето публично завръщане на кръга на, откакто си даде отмора за половин година. Неговото предизвикателство на арената ще бъде поляк. Варненецът Делян Георгиев ще пази името си и това на града ни пред умел бразилец в забавен мач по ММА разпоредбите KWU Open. Нашето момче ще търси зрелищна победа, с цел да зарадва родната аудитория.

От SENSHI дават огромни поръчки за доста изненади на 6 юли. Ако желаете да видите от близко едни от най-големите имена в бойните спортове в света като Семи Шилт, Ернесто Хуст, Сам Греко и " Последният самурай " Акира Масуда - не пропускайте SENSHI 22 - на 6 юли от 18:30 часа на плажа на " Св. Св. Константин и Елена ", при ресторант " Море ". Билетите за бойното шоу са в продажба в мрежата на
 Драгомир Петров преди SENSHI 22: Ще се раздадем за България, задачата ми е международната купа!
Драгомир Петров преди SENSHI 22: Ще се раздадем за България, задачата ми е международната купа!

Ето какво сподели той пред медията ни
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР