Сигурността на сградата на НДК е на много високо ниво.

...
Сигурността на сградата на НДК е на много високо ниво.
Коментари Харесай

Шефът на НДК: Това е най-сигурната сграда! 

Сигурността на постройката на НДК е на доста високо равнище. Това, което е вложено в НДК от позиция на материали и устройства, е Ролс-Ройсът на техниката. Тук приказваме за киберзащита, преносна мрежа, които покачват равнището. По отношение на НДК, аз и екипът, който се занимава сигурно, нямаме терзания. Това показа пред bTV шефът на НДК Борислав Велков, представен от Блиц.

Камери има на всички места, има нов действен център, има доста добра интеграция сред физическа защита и осведомителна сигурност, добави той.

НДК сега е най-сигурната обществена постройка, която би могла да съществува от този вид конгресен конферентен център в България.

„ Ние даваме дълга вероятност за развиване на НДК, сигурността към този момент е главен бизнес съставен елемент, с цел да развиваш конгресен туризъм на международно равнище. Никой не прави конгреси в центрове, които не са добре обезпечени.

„ Логистично сполучливо интегрираме активността на председателството и обществената част на постройката. Културната стратегия на НДК ще продължи с цялостна мощ, това е разчетено във всичките проекти за сигурност. Хората, посетители на председателството, също имат потребност от спомагателни културни занимания, тъй че НДК е отлично място за това ”, съобщи Велков.

Той посочи, че достъпът няма да бъде стеснен, само че от 1 януари в НДК ще се правят доста по-задълбочени инспекции при влизане в постройката. Ще има скенери, ще се прави инспекция за оръжие, за остри предмети и за неразрешени предмети.

„ За делегатите има избран вход – А4, там ще бъде и акредитационната система.

ВИП гостите ще минават през вход А6, това е частта към Витоша.

Централният вход ще бъде централен вход за Зала 1 и всички останали зали, до които ще има обществен достъп.

Ограничен достъп до НДК ще има, когато има събития на най-високо равнище, само че те не са толкоз доста. Хората дано да не се тормозят ”, сподели още шефът на НДК.

Той поучава тези, които се занимават сигурно и с ограничаващи ограничения:

„ Много е значимо по какъв начин ще се споделят тези ограничаващи ограничения. Хората би трябвало да знаят, че са част от едно огромно събитие, с цел да не го одобряват, че някой просто се пробва да пречи на елементарното им напредване и живот. Комуникацията на охранителните ограничения е от извънредно значение ”.

Ще има краткотрайни ограничавания единствено за част от събитията, само че животът няма да спре. Зоната към НДК няма да бъде хигиеничен кордон 6 месеца, безапелационен беше Велков.

По думите му това е добре, тъй като НДК ще даде образец на всички останали зали и културни центрове в България, че сигурността е значима, а европредсеателството в това отношение ще увеличи равнището.

НДК е нормализирано все още, имахме рецесия, минахме през сложни интервали, сподели Велков.

Към сегашния миг НДК съумява да покрива главните си режийни разноски – Фонд „ Работна заплата ” и летището, посочи той.

„ В целия свят конгресната, културната промишленост постоянно е била в растеж, даже когато имаше икономическа рецесия. Трябва да се замислим за какво НДК е било на загуба, въпрос на ръководство, на визия по какъв начин би трябвало да се ръководят тези неща. Ако се ръководят добре, могат да не бъдат на загуба. В развой сме на нов бизнес проект, тъй че да хванем цялата наклонност на развиване и да се опитаме да повишим приходите си, добави Борислав Велков.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР