Сигурността на колите е една от приоритетните теми в автомобилната

...
Сигурността на колите е една от приоритетните теми в автомобилната
Коментари Харесай

Конкурентът на Tesla, който няма да ви позволи да го карате, ако сте пили

Сигурността на колите е една от предпочитаните тематики в автомобилната промишленост. Производителите влагат милиарди в нововъведения, а новите модели разполагат с разнородни системи за сигурност.

Колите на бъдещето ще могат изцяло да компенсират несъвършенствата на водачите си, опазвайки ги както от неточности на пътя, по този начин и от някои от човешките им пороци и прояви на безнаказаност.

Превозните средства ще са задоволително интелигентни, с цел да преценяват в каква кондиция е лидерът им и какво би могъл да направи, щом седне зад кормилото.

 Снимка 348147
Източник:

Реализирайки някои от тези проекти, китайската компания SF Motors създаде образован електрически автомобил, който като се изключи че разполага със страхотни благоприятни условия на пътя, обезпечава и оптималната сигурност.

Нейното впечатляващо SUV SF-5 е снабдено със система за мониторинг на водача, която може да засече дали е пил и да не допусне да кара, в случай че той е използвал алкохол.

" Мисията ни е да създадем електрическо транспортно средство от ново потомство. Нуждаем се от повече такива, с цел да понижим замърсяването и да опазим околната среда ", съобщи изпълнителният шеф на SF Motors Джон Жанг.

 Снимка 348144
Източник:

Електромобилът, който към момента е в концептуална фаза, се отличава с грациозен външен и вътрешен дизайн, само че в същото време е и много бърз и мощен.

Работейки на цялостни обороти, 4-моторната му система обезпечава над 1000 конски сили и форсира от 0 до 100 км/ч за под 3 секунди. Превозното средство може да измине 500 км с едно зареждане.

SF-5 е полуавтономен, а до 2020 година китайската компания счита да даде на водачите самостоятелност от " 3-о равнище ", което е малко по-напреднало от системите, предлагани сега от други производители на електрически автомобили като Tesla.

 Снимка 348146
Източник:

Макар транспортните средства към момента да са в тестов стадий, компанията счита да стартира да приема предварителни поръчки за тях още до края на тази година, а задачата й е първите приключени модели да бъдат пуснати по пътищата през 2019 година

SF Motors, известна със своите минибуси, ванове и товарни коли, ще създава модерните возила в Съединени американски щати и в Китай. Подготвяйки се за това, компанията към този момент е купила фабрика в Индиана, която преди години е произвеждала мощните джипове Хамър.

Дружеството към този момент е притежател и на софтуерната компания за акумулатори InEVit, основана от някогашния изпълнителен шеф и съосновател на Tesla Мартин Еберхард. Технологията ще бъде включена в транспортните средства на SF Motors, а в бъдеще може да бъде продавана и на други компании.

 Снимка 348145
Източник:
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР