Сигурността и спокойствието на туристите по Южното Черноморие ще бъдат

...
Сигурността и спокойствието на туристите по Южното Черноморие ще бъдат
Коментари Харесай

Всички институции в Бургас ще работят в екип за спокойствието и сигурността на туристите

Сигурността и спокойствието на туристите по Южното Черноморие ще бъдат обезпечени от държавната и локалната власт. Това подсигуряваха представители на разнообразни институции по време на прескоференция в Бургас. Тя бе проведена от териториалната дирекция на Националната организация за приходите, а в нея участваха представители на общини и контролни държавни институции.
Участниците бяха безапелационни, че са подготвени да реагират в случаите на заобикаляне на законодателството или опити за укриване на осигуровки и налози.
Това което следва през летния сезон са засилени контролни дейности по съблюдаване на българското законодателство,
В ОДМВР Бургас е построен център, който ще координира дейностите на проверяващите.
Оперативните инспекции ще бъдат осъществявани от екипи на Главна дирекция „ Фискален надзор “ и чиновници на Национална агенция за приходите, като за задачата са командировани чиновници от вътрешността на страната по Южното Черноморие.
Концесионери на плажове и заведения, хотелиери, лица даващи жилища чартърен, притежатели на увеселителни паркове ще бъдат обект на засилените инспекции. Данъчните ще следят хотелските резервации през интернет, ще правят и неочаквани инспекции на легловата база по Южното Черноморие.
От Национална агенция за приходите Бургас още веднъж подсетиха, че при неиздаване на фискален бон, комерсиалният обект се запечатва за един месец.
Основният извод, който направиха представителите на другите организации е, че единствено посредством съдействие сред държавната и локалната власт и ефикасен надзор може да се стигне до съблюдаване на българското законодателство. 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР