Сигурността и интересите на Русия не подлежат на преговори. За

...
Сигурността и интересите на Русия не подлежат на преговори. За
Коментари Харесай

Сигурността и интересите на Русия не подлежат на преговори, повтаря Путин

Сигурността и ползите на Русия не подлежат на договаряния . За това настоя съветският президент Владимир Путин в обръщението си към руснаците във връзка . Словото му бе излъчено по националните малките екрани, като това в границите на два дни се трансформира във .

Путин посочи огромните военните благоприятни условия и отличната готовност на армията , само че и декларира, че остава благоразположен да се търсят " дипломатически решения " в рецесията към Украйна. " Страната ни постоянно е отворена за пряк и почтен разговор, за търсене на дипломатически развръзки за най-сложните проблеми ", сподели Путин. Но:

" Интересите на Руската федерация и сигурността на жителите й са безусловни за нас . "

Посочвайки като съществени закани за Русия " разклащането на системата за надзор над въоръженията " и " военната интензивност на НАТО ", съветският президент повтори тезата, че паниките на страната му " остават без отговор ".

Днес обезпечаването на отбранителната дарба на нашата страна остава най-важната държавна задача , а въоръжените сили са надеждна гаранция за националната сигурност, мирът и спокойния живот на нашите жители, постоянното и постъпателно развиване на Русия, твърди Владимир Путин.

Припомняме, че обстановката в Източна Украйна остава тревижна, а западните страни от през вчерашния ден започнаха поетапно въвеждане на наказания по отношение на Русия като отговор на акта на признание на незавиминост на двете донбаски територии - Донецка и Луганска национални републики. Остава отворен и въпросът дали съветските войски ще настъпят фактически в тези териотрии, а се изричат и подозрения, че Владимир Путин има и по-сериозни и далечни проекти.

След оповестените към този момент от Съединени американски щати наказания, държавният секретар Антъни Блинкън анулира и подготвяната за на следващия ден среща със Сергей Лавров.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР