Сигурно всяко момиче се чуди дали е привлекателно в очите

...
Сигурно всяко момиче се чуди дали е привлекателно в очите
Коментари Харесай

10 черти на идеалната жена според класацията на мъжете

Сигурно всяко момиче се чуди дали е привлекателно в очите на мъжете. Трудно е да се отговори еднопосочно на подобен въпрос. Но социологическо изследване подрежда качествата, които мъжете най-вече ценят. Ето и класацията на характерностите на идеалната жена:
1. ЧУВСТВО ЗА ХУМОР
Кой не харесва занимателни хора? Дали тя самата обича да споделя смешки, или се смее на вашите, мъжете обичат дамите да се смеят с тях и да си прекарват радостно дружно. Чувството за комизъм е извънредно значимо за хубавичко връзка.
2. ТЯ Е МАЛКО ПО-МЛАДА ОТ МЪЖА
Според изследването мъжете считат за идеална жена, която е с 2-4 години по-млада от тях.
3. ЗНАЕ КАКВО ИСКАТ МЪЖЕТЕ
Идеалната жена знае тъкмо какво желаят мъжете от една връзка. Нека да си го кажем: мъжете виждат света по друг метод. Мъжът желае да бъде „ воин “ в очите на дамата, сътрудник, от който тя откровено се нуждае край себе си. И идеалната жена го кара да се усеща подобен.
4. ИМА ХУБАВА УСМИВКА
Усмивката е едно от първите неща, които мъжете виждат. Грижете се за зъбите си, с цел да се усмихвате постоянно и умерено. Мъжете считат, че необятната и открита усмивка е доста секси в една жена. Ако се усмихвате повече, по-лесно притегляте хора край себе си.
5. ПРИВЛЕКАТЕЛЕН БЮСТ
Да, мъжете инстинктивно се заглеждат в бюста на дамата против тях. Жените с по-голям бюст се одобряват за по-секси, по-здрави и по-женствени.
 Как да си хванеш мъж за една вечер - 5 потвърдени предписания Как да си хванеш мъж за една вечер - 5 потвърдени предписания
Експертите, учещи човешкото държание, от дълго време са измислили по какъв начин да привлекат вниманието на избран човек. Използвайки това познание...
6. НЕЗАВИСИМА Е
Напоследък дамите стават все по-независими и независими, по тази причина на мъжа ще му се наложи да предложи освен това от обич и протекция. Жените са все по-самоуверени и за мъжа става мъчно да им притегли вниманието със старомодни трикове като хубава работа, скъпа кола, първокласна къща. Защото тя сама може да си обезпечи всичко това. Но на мъжете тази самостоятелност им наподобява много атрактивна.
7. ОБРАЗОВАНА Е
Интелигентните дами са по-секси. Може би имаше времена, когато за идеална жена се смяташе тази, която седи добродушно до мъжа, само че през днешния ден мъжете харесват мощни и умни дами, с които е предизвикателство да разговаряш и водиш забавни беседи.
8. ОБЛИЧА съдебна експертиза В ЧЕРВЕНО
 7 аргументи да си намериш по-младо гадже 7 аргументи да си намериш по-младо гадже
Жените рядко имат връзка с по-млади мъже от тях и това е неправилно. Дори да се случи не имат вяра, че връзката може да продължи дълго време...
Мъжете обичат алено – просто биология. Ако едно момиче е с червени облекла, незабавно притегля мъжкото внимание. Мъжете харесват дами, които носят алено не тъй като този цвят отива на всяко момиче и на всяка фигура и възраст, а тъй като в подсъзнанието този цвят се свързва със секса. Просто и ясно.
9. ИМА ДЪЛГИ КРАКА
Жените с дълги крайници постоянно са били обект на удивление измежду мъже и дами.
10. ИМА ЧЕРНА КОСА
Може да сте сюрпризирани, само че мъжете избират брюнетки. Жените с черни коси им наподобяват по-независими, по-интелигентни, способни и желани за дълготрайна връзка.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР