Сигурно всеки ден пред погледа ви попадат снимки на красавици

...
Сигурно всеки ден пред погледа ви попадат снимки на красавици
Коментари Харесай

Защо мъжете харесват по-пълни жени

Сигурно всеки ден пред погледа ви попадат фотоси на хубавици с изваяни тела, които прекарват часове във фитнеса. Списанията не остават по-назад със своите корици, на които модели задават „ стандартите на хубостта “.

От няколко години тази тендеция обаче се пропуква и все по-често хора признават своето увлечение по обилни дами. Списанията, в опит да не наподобяват „ старомодни “, трансформираха възгледите си и престанаха да възприемат наднорменото тегло при дамите като нещо непристойно.

Фактът, че преставаме да свързваме сексуалността с параметрите на модела, към този момент е доста достижение, написа tialoto.bg. Все повече и повече мъже, без боязън от наказание и насмешки, намерено декларират, че определящият фактор при избора на сътрудник към този момент не е тежестта.

Освен това, желанието на дамите да наподобяват на кукли – с дълги крайници и тънка талия, от ден на ден се смята за детско и комплексарско.

Дори и за тези, които не са психолози, е ясно, че външният тип не може да обезпечи комфорт в връзките, а ограниченията „ 90-60-90 “ не подсигуряват оргазъм.

Тес Холидей, най-дебелият модел в стилната промишленост, тежащ 155 кг, е уверена, че мъжете я намират за необикновено секси. Ето какво споделя тя: „ Дебелите хора вършат секс. Често и доста. И те го вършат, по дяволите! “.



Ашли Греъм също се хвали непрекъснато с интимния си живот със брачна половинка си.



Нормално ли е или не?

Разбира се, не може да се отхвърли, че за доста хора цифрите на кантара към момента са мярка за прелест. Но от ден на ден мъже целеустремено избират сътрудници с тегло, което надвишава 100 кг. Сексоложката Наталия Романовска счита, че когато човек желае единствено дами с наднормено тегло, може да се приказва за култ.

Откъде идва?

По формулировка култът е просто тип полово държание. Оказва се, че за някои мъже „ спусъкът “ на възбудата е спомагателното тегло на колегата. Формирането на подобен култ може да стане по разнообразни аргументи. Може би първият оргазъм на подобен човек се е случил точно с пълен съученик или съученичка.

Също по този начин в някои култури пълнотата е знак на женственост, майчинство и плодовитост.
„ Мъжете от такава среда подсъзнателно избират дами с сходна физика. Те просто копират държанието на техните татковци, дядовци “, счита Романовска.

Също по този начин се случва мъжете да развият комплекс на малоценност и синдром на обезпокоително очакване на полова непълнота. И подсъзнателно тези мъже считат, че такива дами са непретенциозни в секса и са признателни за всяко внимание. Пълните дами им дават възприятие на доверие, а с подобен сътрудник се усещат като същински мъже.

Има и банална обич към екзотиката

Някои мъже не са закрепени съответно към цялостните дами, само че пък обичат екзотиката и ексцентричните връзки. „ Обикновено тези хора са в позицията на „ дете “ и възприемат дамата като играчка “, обобщава Романовска.

Какво не е наред?

В същото време Наталия Романовска не споделя ентусиазма на Тес Холидей. Според нейния професионален опит, не всички съюзи сред красиви мъже и цялостни дами водят до дълготрайни хармонични взаимоотношения. И това се дължи на поредност от физиологични и психически компликации, пред които са изправени дамите с наднормено тегло.

Първо, това е усложнението с оргазъма. Според Наталия, огромното тегло лимитира опцията за потребление на пози, които дават съвсем 100% гаранция за оргазъм. Например, позата „ ездачка “.

На второ място, някои дами с наднормено тегло във времето развиват равнодушие към секса. Според Романовска те просто заместват половото наслаждение с храната. Много цялостни дами непрекъснато се опасяват, че сътрудникът им ще ги напусне или ще спре да ги обича.

С техните страхове и депресивно положение те несъмнено тровят климата на взаимоотношенията. И вследствие на това самите те предизвикат раздели или подтикване към невярност. И това не се дължи на наднорменото им тегло, а на патологичната злост към себе си, тялото си и отхвърлянето на личната си половост. Тези дами би трябвало да работят върху личното си самочувствие.

В същото време не трябва да забравяме, че доста цялостни дами са много удовлетворени от тялото си и излъчват такава сила, че провокират злоба. Но дано бъдем почтени – половият живот на тези дами не може да се назова съвършен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР