Сигурно ти се е случвало поне веднъж да се замислиш

...
Сигурно ти се е случвало поне веднъж да се замислиш
Коментари Харесай

7 начина да изглеждаш неустоима за мъжете

Сигурно ти се е случвало най-малко един път да се замислиш кои качества вършат дамите неустоими в очите на мъжете. Вероятно в миг, в който си влюбена, само че не успяваш да привлечеш вниманието на обичания. Разколебана си какво му харесва и какво не? Това са ненужни терзания. Вниманието на мъжете постоянно може да бъде привлечено от твоята женственост и прелестно държание. Тази прелест обаче никога не е обвързвана с идеални ограничения или авансово планувани актьорски осъществявания.
За мъжете най-важно е да виждат против себе си достоверна персона. Преструвките не са по никакъв начин привлекателни. Затова няма по какъв начин да изглеждаш неустоима за мъжете, в случай че не притежаваш нужните позитивни качества или не вярваш задоволително в себе си. Можеш само да работиш над личното си благополучие и убеденост и ще бъдеш мечтана. По време на този развой е наложително да се забавляваш и да приемаш провокациите с възприятие за комизъм. Ето и 7 метода да изглеждаш неустоима за мъжете:
1. Притежаваш характерност
Ярката характерност и дълбочината на характера са неустоими и за двата пола. Умението да бъдеш независима и да отстояваш себе си пред другите, те прави забавен и мечтан сътрудник. Така поемаш отговорност за личното си благополучие и предизвикваш любознание с разнообразните си занимания.
2. Обичаш да се смееш
Усмивката и позитивното отношение са едни от най-привлекателните качества на всеки човек. Те ни вършат още по-приятни събеседници. Силният и откровен женски смях пък може да разтопи сърцето на всеки мъж, който преди малко е разказал собствен обичан анекдот.
 Бъди неустоима в 5 лесни стъпки Бъди неустоима в 5 лесни стъпки
Голяма част от дамите имат вяра, че ключът, водещ към хубостта, се намира на дъното на козметичната им чантичка. Може би има един милион...
3. Излъчваш обич
Влюбена си в съответен мъж и това се чете в очите ти? Та кой може да устои на тайните любовни погледи на една жена? Ако и той те харесва, имаш всички шансове да го спечелиш, показвайки му възхищението си по подобен благ метод.
4. Излъчваш самонадеяност
Ако владееш всички изброени тук качества, евентуално притежаваш единственото належащо нещо, с цел да изглеждаш неустоима - малко самонадеяност! Жената, която знае какво желае и се харесва такава, каквато е, бързо превзема мъжките сърца. Тези, които сами не се ценят, в дълготраен проект няма да могат да убедят в това и колегата си.
5. Излъчваш духовна мощ
 5 зодии, зад които се крие съдбовната жена 5 зодии, зад които се крие съдбовната жена
Те са неустоими и могат да имат всеки мъж, който си пожелаят. Владеят изкуството на любовта до съвършенство и единствено с една усмивка мога...
И мъжете от време на време имат потребност от мощно рамо, на което да се опрат. Затова харесват мощните дами, които постоянно ще бъдат до тях и в сложни моменти.
6. Изглеждаш естествено
Свободно пусната коса, липса на грим, спонтанни реакции… За някои дами това наподобява невъзможна обстановка. Но няма съображение за това. Много мъже са щастливи, когато дамата се усеща спокойна в тяхно наличие и не се тормози да се държи естествено.
7. Изглеждаш секси
Мъжете харесват естествените дами, само че понякога можеш да извадиш високите токчета, да облечеш красива рокля и да сложиш малко от обичания си парфюм. Така ще зарадваш и себе си и обекта на желанията ти.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР