Сигурно сте срещали хора, чиято интуиция е по-силна от всякога.

...
Сигурно сте срещали хора, чиято интуиция е по-силна от всякога.
Коментари Харесай

Интуицията на тези зодии е безпогрешна

Сигурно сте срещали хора, чиято вътрешен глас е по-силна от всеки път. Най-вероятно сте се учудвали по какъв начин по този начин постоянно познават и все едно им е спуснато „ от горе “. Звездите имат своето разумно пояснение и това е, че има зодии, които са с по-силна развита вътрешен глас. В идващите редове ще разберете кои са те. 

Рак

Ракът е доста деликатен и за него не е по никакъв начин мъчно да открие смяна в възприятията на колегата до себе си. Хората под този знак са по-способни да четат прочувствените пъзели и разчитат по възприятията какво мислят хората от другата страна. Те са склонни да изслушват и в множеството случаи да дават препоръки, които да са от изгода. 

Риби

Рибите като раците също са доста проницателни. Само с един взор те могат да схванат какво се случва и дали скоро настроението ви няма да бъде помрачено. Техният тънък усет им оказва помощ да уловят и най-малката смяна в настроението на събеседника си. Те също по този начин, влагат доста страсти в връзките си с хората и заради тази причина могат и да ги схванат. Ако желаете да излеете болката си на някого – то те са вашият човек, на който да се доверите и да бъдете сигурни, че ще ви схванат. 

Скорпиони

Те са извънредно секрети и не можете да ги разберете от пръв взор. Но също по този начин, това са единствените хора, които могат да схванат по кое време някой крие нещо и да разкрият най-тъмната страна на събеседника против себе си. Никоя загадка не може да бъде скрита от тях. Според специалистите, те постоянно се доверяват на своята вътрешен глас и тя им оказва помощ да схванат дали има нещо. Ако желаете да проучите хората, които стоят против вас, то пуснете им представител на зодията скорпион. Само за няколко часове те схванат всичко. Специалистите споделят, че даже е безсмислено да се пробвате да заблудите този знак, то няма да съумеете, само че можете да бъдете сигурни, че те повече няма да ви имат доверие.

Дева

Тя също може да се похвали  с много мощна вътрешен глас, само че не колкото предходните два. Все отново, Девата може да ви изслуша, да ви разбере, да ви окаже морална поддръжка. Понякога тя е много доверчива и това може да я нарани. Като цяло Девата е проницателна, търси най-хубавото решение, преценя и е надеждна. Ако имате измежду приятелите си Дева, най-вероятно сте се убедили сами, че постоянно можете да разчитате на нея в сложен миг или просто за съвет. Определено можем да кажем, че това е един знаците, които имат мощна вътрешен глас и са в множеството случаи прави.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР