Сигурно сте чували, че и на най-добрите и щастливи двойки

...
Сигурно сте чували, че и на най-добрите и щастливи двойки
Коментари Харесай

8 знака, че имате проблеми в общуването с половинката

Сигурно сте чували, че и на най-хубавите и щастливи двойки им се случва да имат проблеми в парадайса. Да, това е изцяло обикновено. Въпросът е за какво се стига до това. Основната причина е неналичието на връзка и в тази публикация ще ви покажем 8 признака за това.
Някой от вас би трябвало да завоюва
Ако при всяко неразбирателство или спор, някой от вас би трябвало да завоюва, то това е знак на нарушена връзка. Бавно и методично егото на единия взима превес и унищожава взаимоотношенията, а от това никой не е благополучен.
Обвинения и обиждания
Ако нямате различен метод да се справите с даден проблем, то вие стартирате да се обиждате и нападате. Още по-лошо е, в случай че го вършиме и пред други хора.
Критика
Градивната рецензия би помогнала. Да покажете грешките на другия и да му помогнете да ги оправи е настина хубаво. Ако обаче рецензията минава тази граница, то тогава връзката в действителност страда.
Без зрителен контакт
Не единствено вербалната експанзия демонстрира, че има нарушена връзка, само че и физическата такава. Ако всеки заобикаля погледа на другия и е затворен в своя личен свят, то тогава най-вероятно става въпрос за загуба на връзката и към този момент настъпила липса на такава.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР