Сигурно сте чували, че чифт нови обувки могат да направят

...
Сигурно сте чували, че чифт нови обувки могат да направят
Коментари Харесай

Какво издават любимите ви обувки за вас

Сигурно сте чували, че чифт нови обувки могат да създадат една жена по-щастлива. Научно потвърдено е, че покупката на нещо ново повдига настроението и ни кара да се усещаме по-добре. Но, като се изключи че ни вършат щастливи, обувките приказват и за нашата персона.
Скорошни изследвания в Университета в Канзас демонстрираха, че 90% от характера ви може да се разкрие от обувките ви. Това значи, че обичаният ви чифт обувки носи повече информация за вас в сравнение с може да си визиите. Омри Гилат дружно с екипа си от психолози накараха 63 студента да проучват 208 фотоси на обувки, принадлежащи на разнообразни хора. Доброволците трябвало да разпознават техните възраст, пол, обществен статус и персонални качества. Ето и резултатите:

Маратонки
Вие сте прочувствено доста постоянни и съвсем в никакъв случай не се тревожите. За такива като вас се споделя, че „ стъпват крепко на земята “.
Кецове
Вие сте доста благи, въпреки от време на време прекомерно горди и благоразумни. Вие сте типичния „ безконечен тинейджър “ със лични недостатъци и мощни страни.

Модерни обувки
Обичате да си купувате нови движимости и може да си го позволите. Вие сте спокойни, буйни и, въпреки да наподобява спорно, консервативни.
Изчистени обувки с невисок ток
Не се интересувате от мнението на другите. Изразявате свободно концепциите си, само че от време на време имате проблеми с персоналните си взаимоотношения.
Каубойски боти
Вие сте склонни към експанзия, егоистични, резервирани, малко подозрителни, само че в това време доста интелигентни и чувствителни.
Високи лачени обувки
Вие сте общителни, само че и много внимателни. Обичате лукса и сте деликатни към детайлите.
 Защо гостите постоянно би трябвало да си събуват обувките Защо гостите постоянно би трябвало да си събуват обувките
В доста страни не е признато да носите обувки, когато влизате в къща. Но това не е просто до традиция – по света са осъзнали нещо,...
Обувки с лъскави и ярки орнаменти
Обичате да притегляте вниманието към себе си. Никога не оставате без да ви виждат и го вършиме напълно естествено.
Класически високи токчета
Вие сте самоуверени и обичате да притегляте вниманието. Понякога сте много капризни. Но, в случай че решите да планирате нещо, го вършиме по своя си метод.
Обувки с високи платформи
 След като научите това, проблемите с обувките ще изчезнат вечно След като научите това, проблемите с обувките ще изчезнат вечно
Обувките би трябвало да бъдат освен красиви, само че качествени и комфортни. Всеки желае да комбинира всичко това в един чифт. В същото време е мно...
Вие сте доста общителни по природа. Активни сте в обществените мрежи и постоянно сте „ в час “ с новостите във Фейсбук, Instagram.
Удобни ниски обувки с връзки
Вие държите на удобството, а не на модата. Спокойни сте и изразявате възприятията и концепциите си без непотребни страсти.
Ексцентрични обувки с висок ток
Харесва ви да носите ексцентрични неща, даже и да не са ви комфортни. Държите да изглеждате добре и „ в крайник с модата “ и обичате измененията и разнообразието.   

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР