Сигурно няма жена, която да не си е задавала поне

...
Сигурно няма жена, която да не си е задавала поне
Коментари Харесай

Как кръшкат мъжете според зодията

Сигурно няма жена, която да не си е задавала най-малко един път кошмарния въпрос дали половинката й изневерява. Някои мъже го вършат показвано и без срам, други пък могат с хитра усмивка да манипулират дамата до себе си. Винаги е допустимо в прелестната връзка на някоя двойка да се появи нежеланата „ трета “ страна. Но преди да се впуснете в депресивни мисли или детективски действия вижте какво вършат мъжете от другите зодии, когато са кръшнали от правия път или обмислят да го създадат:

Овенът не помисля да изневери , до момента в който е влюбен – любовта го завладява напълно и не оставя място за ново въодушевление и лекомислени флиртове. Докато Ви носи на ръце, обсипва Ви с дарове и знаци на внимание, дава обещание Ви звездите на небето и планини от злато, можете да бъдете спокойни – той Ви е правилен. Трябва да сте нащрек сега, в който той стартира да обръща внимание на други дами. За невярност ще разберете от самия него, защото не умее и не обича да лъже.

Телците не се славят като Казанова и не е толкоз елементарно да им се завърти главата. Телецът, за разлика от останалите мъже, не се гордее със своите победи. Те по-скоро го огорчават, тъй като му се коства, че към момента не е намерил своята ЕДИНСТВЕНА, мечтана и несравнима. Важен симптом за непостоянството на Телеца, че с всеки минал ден става все по-мрачен, умислен и скептичен. Мъж с очи на мъченик, с тъжно склонена глава, само че въпреки всичко не промокаем опцията да огледа краката на минаващите женни – това е Изневеряващият Телец. Най-изненадващо е, че за доста дами той е най-неотразимия мъж.

Най-сигурният симптом за невярност на Близнаци – това е неговото неизменност. Да, няма нищо необичайно в това изказване! Спомнете си по какъв начин всеки ден той Ви изненадва, демонстрира Ви нови черти от характера си, сменя коренно възгледите си за света, не стопира да обръща живота с главата надолу. Ето тогава Вие сте били в центъра на неговите мисли, тогава той се е откривал пред вас изцуло и е споделял своите наслади и тъга, споделял е непрекъснато изменящите се проекти за бъдещето. Точно когато Ви се коства, че Вашето постоянно дете-Близнак е възмъжало, поумняло и се е вразумило – тогава бъдете сигурни, че той към този момент е нечие друго дете-Близнак. Наистина, има опция просто да е изтощен или да претърпява тежък интервал. Близнакът-изневерител се отличава от Тъжния Близнак по лукавия взор и хитрата, очарователна усмивка.

Ракът не изневерява елементарно , тъй като той прекомерно доста желае да бъде идеалният фамилен мъж, правилен обичан и благонадежден пратньор. Освен това, той допуска какъв брой мъчително ще бъде това за излъганата му половинка и не желае да кара тази, която се грижи за него да страда. Ако въпреки всичко ново въодушевление го обсеби, той се съмнява и търси оправдания, споделя тайните си паники с другари, търси излаз, който би устроил всички заинтригувани страни и на драго сърце трансферира виновността за обстановката върху непознатите рамене. Можете да се досетите за изневярата на Рака по диалозите за това, какъв брой е сложен животът, какъв брой са несъвършени хората, какъв брой доста старания вляга човек в връзките си с този, който обича – и какъв брой елементарно може да намериш схващане в човек, който до скоро е бил напълно непознат за теб. Неверният Рак страда, оплаква разрушените очаквания за благополучие, което е било толкоз близо и не се взема решение на никаква решителна крачка, наподобява скръбен и загадъчен.

Лъвът не умее да крие своята невярност , тъй като всяка своя израница той употребява, с цел да се гордее и хвали. Той не може да се въздържи от удоволствието да се появи с следващата дама на сърцето си на светско събитие, да се похвали с нейната хубост и не се замисля за това, че някогашната Любима жена може да разбере за това. За изневярата на Лъва ще се почувстват длъжни да Ви оповестят тези, чийто път в миналото е пресякъл. Ако не се намерят такива доброжелатели, вслушайте се в неговите лични думи: най-вероятно той още веднъж и още веднъж ще акцентира Вашите дефекти и недостатъци, като загатва, че едни други дами нямат такива. Неверният Лъв постоянно е удовлетворен от себе си, че е допълнил своят лист със любовни бройки.

Мъжете от зодия Дева се славят със своето неизменност . Да покори сърцето на мъж Дева не е по силите на всяка жена. Но в случай че това въпреки всичко се случи, излъганата жена може в никакъв случай да не разбере за това: Девите се отличават с това, че са доста деликатни. Ако мъжът Дева е срещнал ЕДИНСТВЕНАТА, поради която би могъл да рискува тестваните и открити с времето връзки, той надали ще го направи, а даже и да изневери въпреки всичко – тайната ще остане покрита в мрак. Впрочем, има един симптом, по който може да разкриете Девата Изневерител – това са думите: „ Аз обичам друга! “, която не предстои нито на разискване, нито на обжалване.

Везните рядко могат да бъдат уличени в невярност , макар че от време на време прекарват доста време сред две или повече дами. Мъжете от тази зодия умеят в случай че не да ръководят възприятията си, най-малко да ги управляват, отделяйки за своята годеница толкоз страсти, колкото тя заслужава. И Вие дълго време няма да забележите, че от вашата заслужена част някой различен пощипва по хапка. Той не прави никакви старания да скрие това, само че истината рядко става ясно: абсурд, който може да се изясни с това, че Везните умеят да построяват връзки, които устройват всички. Везните-Изневерители може да бъдат разкрити само с помощта на необикновено щастливо стичане на събитията. Понякога единствено една засилена безпричинна тревога може да ни накара да допускаме, че в живота на нашия човек Везни се случва нещо, обвързвано с друга жена.

Скорпионите, дори най-верните и безупречно нравствените, постоянно биват обвинени в невярност от техните ревностни и неразбиращи ги избранници. Всеки би се замислил, в случай че над главата му се излива ту дъжд от розови листенца, ту градушка от упреци. Скорпионите са комплицирани и даже самите те от време на време не могат да схванат силата на възприятията си. Понякога се намира искащ да им помогне – наивни, добродушни особи, които и визия си нямат в каква рискова обстановка се забъркват. Скорпионите – Изневерители стават толкоз хитри, че попадат в личния си капан: те вършат проекти с невероятна коварност, само че в миг на прочувствено напрежение заплащат скъпо за тази си коварност. И преди да се опита да признае какъв брой трагичен, излъган и предаден е той, просто не му вярвайте. Е, ето към този момент няма аргументи за терзание. След като сте избрали един Скорпион, значи имате вътрешен глас, от която нищо не може да бъде прикрито.

Дори и най-сериозните Стрелци постоянно са малко неспокойни.Жаждата му за завършения е неудържима и сантименталните забежки не са изключение. В доста от случаите, когато изневерява, той въобще не се замисля, просто тъй като не се усеща отговорен. Какво да направи той, че в неговото полезрение е попаднала ТЯ? Нищо не може да направи, с изключение на да я покори! В моманте, в който задачата е реализирана, Стрелецът мигновено губи интерес към нея. Забраненият плод е като магнит за Стрелеца, просто тъй като е неразрешен. Тайните не са по усета на тази зодия.

Козирогът дълго прави проекти и ги обмисля: това се отнася както до сантименталните му връзки, по този начин и за всяка друга област от неговия живот. Още преди да се случи освен това от флирт, Козирогът към този момент е претеглил всички „ ЗА “ и „ Против “, съставил е личен проект по какъв начин тъкмо ще се развиват връзките и по какъв начин ще бъдат опазени в загадка. Преди да я предложения на среща, той ще Ви каже, че е доста ангажиран и няма да може да Ви отдели нужното време. Той към този момент е направил маршрут за разходката, местата за сантиментални срещи и всички останали елементи. До момента, в който той си даде сметка, че дамата не си коства напъните. Но в случай че Козирогът фактически срещне тази, ЕДИНСТВЕНАТА, тогава той стопира да бъде толкоз затулен и деликатен и безусловно губи мозъка си. Козирогът-Изменник елементарно се разобличава, тъй като той настойчиво прави неточност след неточност, които се виждат даже от аероплан и е наясно, че те не водят до положително, само че скрито в душата си се надява грешките му да останат незабелязани.

Водолеят не обича да се крие и в случай че е заставен да направи това, той се усеща неловко. Тайната връзка не е по усета на представителите на този знак, тъй като удоволствието от нея се оказва по-малко от напъните, които те влагат, с цел да я прикриват. Понякога стремежът за многообразие надвива и ги кара да се сближат с някоя жена, просто тъй като тя е малко по-различна. Но в следствие схващат, че тя е като всички останали. Безкрайните съмнения, подозренията от взетите решения се трансферират от романитчните връзки във всички останали области на живота му. И ето, че той месеци наред мисли каква дамаска ще бъде подобаваща за дивана, какъв цвят би трябвало да е чадърът, къде да сложи бюрото си. Неверният Водолей е непрекъснато налегнат от подозрения и съмнения. Той не избира избира сред врабчето в ръката си и орела в небето – той е и врабчето, и орела, и небето, и ръката, и насладата, и тъгата….Ох, не му е елементарно и на този мъж!

Ако обичаш мъж – Риба , значи ти обичаш и неговите фантазии. Той е привикнал с това и откровено има вяра, че Вие ще заобичате и неговите фантазии за непознати дами. Той не постоянно ще бъде толкоз прям: ще се лимитира с подмятания, с дребни реплики, че тя ще Ви хареса, че може да станете даже приятелки! Ако не приемете тази реалност, то тогава той ще се опита да провежда живота Ви. Ще мечтае да срещнете заслужен мъж, същински Принц Чаровни и ще споделя с Вас тези фантазии. Рибата-Изменник в никакъв случай не губи вяра, че всичко ще се оправи с магическа пръчка, само че в действителност той е подъл, тъй като доста добре осъзнава, че със захаросаните си думи просто се пробва да прикрие съмнителните си похождения. Той се възхищава на личната си безпогрешност, неподозирайки, че всеки срещната вижда в него авантюрист и надали ще изиска да поддържа с него съществени връзки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР