Сигурно много пъти сте чували, че името на даден човек

...
Сигурно много пъти сте чували, че името на даден човек
Коментари Харесай

Бягайте далеч: Жените с тези 3 имена са зли!

Сигурно доста пъти сте чували, че името на даден човек го „ бележи “ за цялостен живот. И тук не приказваме за това по какъв начин останалите се обръщат към нас или по какъв начин самите ние се представяме, а за това, че Съдбата е предопределила що за хора сме… единствено посредством избора на име, обещано от родителите ни.

Е, това е тъкмо по този начин! Колкото и да си мислим, че ние сме самостоятелни и неповторими, то хората с общи имена ги свързват и общи черти на характера.

Именно поради това в този момент ще поговорим за тъкмо три женски имена.

Според специалистите единствено дами с непоносим манталитет ги носят. „ Бягайте надалеч от тях и в случай че може не общувайте с тези дами. Ще съжалявате имате ли алъш-вериш с тях “, допълват те.

„ Това са най-злите и избухливи дами! И кое е общото сред тях? Имената им! “, споделят още те и поучават родителите да не кръщават по този начин децата си, тъй като ги обричат на куп главоболия.

Ето кои са трите женски имена, от които би трябвало да бягате надалеч:

Юлия 
Жената с това име е привикнала постоянно да се кара с всички. От дете тя се пробва да отбрани персоналните си граници и мнението си. 

Хората не постоянно я слушат, което може да провокира яд у тази дама. Затова тя счита, че единствено нараснал звук и яростно изражение на лицето й ще й оказват помощ да победи всички към себе си.

Неда (Недка)
Това са доста уверени и амбициозни девойки. Те считат себе си за стандарт на хубост и мъдрост. 

Жените с това име са уверени, че за такива качества може да се елементарни безусловно всичко. Околните не са съгласни с това, по тази причина от време на време акцентират грешките им. Но би било по-добре да не го вършат, тъй като е доста елементарно да ядосаш жена с това име. Връзката ви ще бъде унищожена за дълго време, в случай че допуснете тази неточност.

Галина
Цял живот Галина следва същата линия. Вярва, че единствено нейното мнение може да бъде вярно. 

Ако не сте съгласни с това, знаете къде е вратата. Но… не можете обаче да си тръгнете толкоз елементарно. Първоначално Галина ще вдигне скандал и ще ви каже кой е шефът. И чак тогава ще ви изхвърли през вратата и ще ви жигоса за цялостен живот.

Инфо: blitz.bg

 

Тагове: жени имена женски имена Юлия Неда Галина
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР