Сигурно и вие сте срещали от онези любовни двойки, които

...
Сигурно и вие сте срещали от онези любовни двойки, които
Коментари Харесай

Всички им завиждат: Берин и Карло са най-горещата БГ двойка в TikTok

Сигурно и вие сте срещали от тези любовни двойки, които още на пръв взор ви стават симпатични. Нашият подобен образец са Берин и Карло – тиктокъри, които набират все по-голяма известност в мрежата и сияят един до различен! 

Наскоро двамата застанаха пред камерата на Vbox7, с цел да опишат малко повече за себе си и връзката си.

Берин е на 22 години от Велико Търново, само че през последните години живее в София, тъй като е студент. Редом с ученето, както постоянно се случва, Берин се влюбва. В университета среща Карло, който е италианец и е в България по програмата за продан на студенти „ Еразъм “.

Виж още: Азис се възгордя! Имал най-красивите крайници на света

Vbox7 им насочи предизвикването да ревизират до какъв брой добре се познават един различен. Така разбрахме, че въпреки и връзката им да е от скоро, Карло към този момент познава цялото семейство на Берин и всички нейни другари, което както тя самата споделя е „ добра стъпка за една хубава връзка “.

Очевидно езиковата преграда не им основава проблеми. Карло приказва сносно български и макар че от време на време смесва британски, италиански и български, връзката посред им е отлична и се радват на хармонични връзки.

Изненадахме се, когато разбрахме, че двамата са се срещнали в Tinder. Затова, надникнахме още малко в персоналните им взаимоотношения и ги попитахме за първата целувка. Оказва се, че Карло е бил този, който е подхванал решаващият ход, с цел да са дружно и просто е декларирал желанието си да целуне Берин. Тя от своя страна споделя: Беше ми странно… само че споделих „ добре “! И по този начин, първата целувка е довела до втора, втората до щастлива връзка… 

Виж още: Кристиан Костов се преобрази още веднъж, само че този път е неузнаваем

Ако желаете да научите още за Берин и Карло и да разберете по какъв начин се оправиха с предизвикването, което Vbox7 им насочи, гледайте видеото горе! 

Изображение: https://www.instagram.com/berinyondjan/, https://www.instagram.com/carlo_mase/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР