Сигурно е доста тежко да си плеймейтка - постоянно трябва

...
Сигурно е доста тежко да си плеймейтка - постоянно трябва
Коментари Харесай

Потна, гореща и палава: Мартина Юрукова пак скри твърде малко от себе си

Сигурно е много тежко да си плеймейтка - непрекъснато би трябвало да изглеждаш добре и някак си не върви да излезеш в събота вечер и да изядеш 3 порции пържени картофи с 3 халби бири. 

Със сигурност това не прави плеймейтката Мартина Юрукова, която много постоянно е упреквана, че извивките ѝ не са естествени. Дори и да не са, си имат потребност от поддържане, а тя сподели част от този развой:

Виж още: " Котенце, ще те изям ": Мика Стоичкова и горещата ѝ фотография, която предизвика мнения

Мартина се майтапи, че потта в действителност била мазнини, които плачат, само че почтено казано се чудим къде са тези мазнини. Също по този начин се чудим по какъв начин, за Бога, се тренира с такива гърди и без сутиен? Това би трябвало да се види!

Самата Мартина рядко разгласява фотоси, на които да е прекомерно облечена. Дори един от последните ѝ снимки ни изненада, тъй като на него тя беше с... дънки и дълъг ръкав!

Виж още: Емилия изкопира бременната Cardi B! Феновете не ѝ простиха гафа

И до ден сегашен си остава тайнственост с какво тъкмо се занимава Мартина. За разлика от други модели и инфлуенсъри, тя не работи с марки. Няма и фотосесии за списания. Почти всичко, което качва на сторита, са мемета. 

Изображение: https://www.instagram.com/martina_yurukova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР