Сигурно често сте се питали как да обзаведете дома и

...
Сигурно често сте се питали как да обзаведете дома и
Коментари Харесай

Как да привлечем късмета и богатството в живота си

Сигурно постоянно сте се питали по какъв начин да обзаведете дома и офиса си по този начин, че да привлечете повече позитивна сила, пари, обич и шанс . В новото си видео Бърбораните оферират няколко съществени съвета от експерта по източна философия Фън Шуй Цветозар Мръвков на какво да обърнете внимание.

Фън Шуй е антично изкуство, основано за да се структурира вярно пространството към нас, с цел да получаваме повече сила.

Започваме от входната врата. Тя е входът към един дом и по тази причина би трябвало да бъде солидна, красива, с цел да притегля позитивна сила. Много е значимо като влезете в дома си да няма безпорядък - разхвърляни обувки, якета или чанти. Добре би било коридорът да бъде осветлен , необятен и спретнат.

 кухня Trendir

Не е желателно кухнята да се вижда от входната врата. Според Фън Шуй тази стая би трябвало да бъде с колкото се може повече естествена светлина. Ярките и светли тонове са доста подобаващи за нея, по този начин още повече ще я озарят. В кухнята е хубаво да има и огледало, по опция огромно, което да умножава храната. Това е знак на обилие.

Една от най-важните стаи във Фън Шуй е спалнята, защото там прекарваме доста време. Пускайте повече естествена светлина и проветрявайте постоянно. Леглото не би трябвало да е опряно на прозорец или да е под него, не трябва и да е опряно на обща стена с баня и тоалетна. Под леглото не би трябвало да се държат остарели движимости, защото е застой на силата .

 спалня

В спалнята не се предлага да има огледала или в случай че има, да не отразяват леглото, защото съгласно Фън Шуй това предизвиква проблеми на спящите сътрудници. Избягвайте да поставяте картини в спалнята, защото те носят разнообразни настроения. Не е добре да има компютър и тв приемник.

Дневната е сърцето на един дом . За нея купувайте мебели и обзавеждане от естествени материали, избягвайте пластмаса, силикон и фалшификати. Металът е скъп, притегля триумф, облаги и благоденствие. Добре е в дневната да има воден детайл - аквариум, украсителен водопад, както и саксии с цветя и керамични предмети.

Огледалата удвояват изобилието, тъй че използвайте ги самоуверено. Дневната е мястото, на което слагаме и най-вече движимости и съгласно Фън Шуй там може да се развихрите.

Според Фън Шуй има способи да притеглим триумф и пари и към работното място. Най-голямата неточност, която се позволява на работното място е безпорядъкът - на бюрото, зад тила, към нас.

 Решението е да използвает естествените извивки на стаята и там да наместите плот и етажерки по мярка. Другият вид е с подготвени мебели, които съчетават няколко функционалности в една. Cote Maison

Ако работният ни плот е на така наречен „ енергийна автомагистрала ", а точно сред вратата и прозореца, тогава част от нашата сила може да бъде отнесена и продуктивността ни понижава .

Друга неточност е кошчето за отпадък да стои под бюрото, както и многото техника към нас. Офисът би трябвало да бъде необятен и добре осветлен. Всичко на работното място би трябвало да е устремено нагоре, да участват знаци на напредък. Живите цветя носят позитивна сила.

На какво още да обърнете внимание, в случай че сте решили да привлечете шанс и благосъстояние към дома и офиса си, съобразявайки се с античното изкуство Фън Шуй ; за символиката на картините и движимостите, които избирате в дома си, вижте това и още любопитни неща във видеото нагоре.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР