Сигурни сме, че за повечето хора връзката между Machine Gun

...
Сигурни сме, че за повечето хора връзката между Machine Gun
Коментари Харесай

Разделят ли се Меган Фокс и Machine Gun Kelly?

Сигурни сме, че за множеството хора връзката сред Machine Gun Kelly и Меган Фокс към момента е леко необичайно. Просто тъй като при тях, а и при някогашния на актрисата, нещата се случват доста бързо.

Брайън Остин Грийн да вземем за пример към този момент има дете от новата си половинка, до момента в който Фокс и изпълнителя са сгодени. Но към момента не са споменавали нищо съответно за женитба или пък проекти за деца. 

Но може би не всичко е толкоз розово и прелестно, колкото ни се коства. От Complex разбираме, че през последните няколко дни в обществените мрежи се носят клюки, че Machine Gun Kelly и Меган Фокс са се разделили.

Към момента няма публично изказване от който и да било от двамата. Но се оказва, че слуховете не са правилни. Поне по този начин твърди осведомен източник пред TMZ. Според него, изпълнителят и актрисата се схващат добре и няма огромни проблеми посред им.

Източникът споделя още, че няма по какъв начин да са непрекъснато дружно, тъй като има работни задължения и деца, за които да се грижат, само че всичко сред тях е наред. Като малко по-късно се появи и папарашка фотография, на която се вижда по какъв начин Machine Gun Kelly и Меган Фокс вървят по улиците прегърнати.

За това, че всичко сред тях е наред, съдим и по изявления на Machine Gun Kelly преди негов концерт в Кливланд, където се е обръщал към актрисата като брачна половинка.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР