Сигурни сме, че всеки има по някоя мечта, за която

...
Сигурни сме, че всеки има по някоя мечта, за която
Коментари Харесай

Сбъднатата мечта на Дуейн Джонсън

Сигурни сме, че всеки има по някоя фантазия, за която се бори или се е борил настойчиво. И сме сигурни, че някои хора са съумели да реализират тази по този начин мечтана фантазия, до момента в който други - не.

Но това е изцяло обикновено, тъй като от време на време това, че доста желаеме нещо, не значи, че точно то е за нас. Такъв образец е Дуейн Джонсън.

В момента той е измежду най заетите и най-високоплатените артисти в Холивуд. Също по този начин е със статут на легенда в кеча. И това все неща, за които човек може да мечтае. Но преди много години, когато е бил млад, Скалата е мечтаел за нещо напълно друго.

Искал е да бъде професионален футболист (става дума за американски футбол) и някой ден да завоюва Супербоул. Всичко това разбираме от профила му в Instagram, където показа няколко фотоси от появява ти си на тазгодишното издание на най-важния мач в NFL.

Дуейн Джонсън написа, че с години е работил интензивно, с цел да реализира тази фантазия, само че по този начин и не се е доближил даже малко до нея. Но съгласно Скалата тя просто не е била за него, а в този момент с появяването си на Супербоул, с цел да подгрее публиката, я е извършил по един друг метод. И по този начин Джонсън счита, че фантазиите в действителност се сбъдват и те не са просто за мечтателите.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР