Сигурни сме, че сте се нагледали на нелепи обяви, предлагащи

...
Сигурни сме, че сте се нагледали на нелепи обяви, предлагащи
Коментари Харесай

Най-абсурдните обяви в Prodavalnik.com

Сигурни сме, че сте се нагледали на нелепи разгласи, предлагащи нелепи артикули и услуги на още по-нелепи цени. Спомняме си преди време във Фейсбук се въртеше публикация, в която се продаваха същински кожи от драни котки! След шумната реакция на потребителите и природозащитниците, дамата побърза да махне обявата си, само че пък почитателите й като че ли се развъдиха със силата на разгонено стадо бълхи.

Решихме да създадем опит и да забележим какъв брой неуместни разгласи могат да изскочат от Prodavalnik в границите на един час. Ето някои от най-нелогичните, стряскащи и в същото време комични настоящи афиши, на които попаднахме.

 prodavalnik1

Ето на това му споделяме добра оферта! На такова „ конче " човек би се люляяяяяяяяяял, люляяяяяяяял...

 prodavalnik6

Какво е общото сред такива разгласи и дребния шрифт в договорите с мобилните оператори? Същината на текста постоянно остава незабелязана и най-после все някой се усеща измамен!

 prodavalnik7

Можем единствено да се радваме, че по-голямата част от ромската общественост не може да чете!

 prodavalnik3

Този мъж несъмнено знае по какъв начин се притеглят дами!

 prodavalnik5

Няма такова нещо като безработица! Има липса на въображение!

 prodavalnik8

Фолк вагин – термин за начинаещи чалга певици?

 prodavalnik2

А по същото време в Русия: „ Двама руснаци бяха наказани за контрабанда на 100 тона бивни от мамути, открити във постоянно замръзналата Северна Русия. " Очакваме скоро публикация за продажба на абажури от кожа, създадени в Третия райх.

 prdavalnik4

Миличка, а танцуваща мечка или питомен крокодил не искаш ли? Тази публикация не е смешна, в действителност е много тъжна, тъй като отразява една притеснителна статистика за дивите животни в плен, третирани като плюшени залъгалки.

 prodavalnik10

Поредната публикация на ултра, мега, гига неповторима, рядка движимост, със също толкоз „ неповторима " цена, която може да се открие във всеки втори средностатистически панелен дом.

П.С. Убедени сме, че доста от вас могат да покажат надалеч по-големи шедьоври от уеб страниците за разгласи, тъй че, не се колебайте да ги споделите с нас!:)

 

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР