Сигурни сме, че си имате любими звезди, с които бихте

...
Сигурни сме, че си имате любими звезди, с които бихте
Коментари Харесай

Какво е да си професионален ловец на автографи?

Сигурни сме, че си имате обичани звезди, с които бихте желали да се снимате и да поговорите. Представяте ли си обаче това да се снимате със звезди и да събирате подписите им да се трансформира в занимание ? И то в такова занимание, което да поддържате повече от 15 години .

Това е обичаното занятие на Веселин Любенов . Веселин, който е по-известен като Весо Фена , е професионален ловджия на подписи. Той застана пред камерата на, с цел да опише повече за себе си и пристрастеността към това да бъде покрай звездите.

Оказва се, че Весо е по петите на БГ звездите още от 2005 година . Покрай тях не пропуща случай да се срещне и снима и с всички огромни международни звезди , които минават през страната ни. Колекцията му с подписи надвишава над 10 хиляди, само че споделя, че множеството от тях нямат стойност и са събирани просто поради самото занимание.

Весо обаче напълно не е самичък в своето занятие. Заедно с приятелите си, той образува цяла група, по-известна като „ Ловци на подписи “.

Разбира се, когато дебнеш звездите толкоз от близко, от време на време рискуваш да се срещнеш лице в лице с тяхната не толкоз приветлива и приятна същина . Весо разказa, че доста пъти е изпадал в обстановки, в които се е конфронтирал с поп-фолк певицата Теди Александрова, имал е конфликти и с Емрах, а в медиите дълго време се пишете за огромен скандал сред него и Анелия.

По мотив Емрах Весо разяснява желанието си нещата сред тях да се оправят, макар че дребният наследник на Тони Стораро нееднократно го е заплашвал много жестоко. Не крие обаче и обстоятелството, че българските звезди постоянно са арогантни и груби към своите почитатели , а международните употребяват всевъзможни хитри тактики, с цел да се измъкнат от тях.

Ако се чудите по какъв начин Весо Фена намира всички тези звезди, става известно, че си има информатори и усърдно събира всяка информация, която излиза в медиите.

Понякога сред него и останалите ловци пораждат разногласия, подбудени от спортния дух на заниманието им. По отношение на това, от кого е мечтаният подпис, който към момента няма, а мощно желае, то отговорът е единствено един: Дженифър Лопес .

Но да си професионален ловджия на подписи напълно не е толкоз елементарно, колкото може би си мислите. Понякога Весо и неговата група прекарват цели часове в очакване на звездите без значение от времето на открито и постоянно се сблъскват с тяхната защита, която не постоянно е доброжелателна.

Весо Фена се е срещал със звезди като Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм, Мила Йовович и Арнолд Швайценегер.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР